ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα χώνει ξανά σε ΚΟΠ ο Νεοφυτίδης

Ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ

Ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη με «βολές» κατά της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Ποιό πρόχειρα δέν γινεται !!!

Ενημερώνει η ΚΟΠ απο την αρχή του πρωταθλήματος ότι οι επιλεγμένες ημερομηνίες για τον τελικό του κυπέλλου είναι στις 24 Μαίου ή στις 27 Μαιου.

Οι ποδοσφαιριστές και όλος ο κόσμος προγραμματίζεται για διακοπές , γάμους , νέα συμβόλαια με νέες ομάδες , επιστροφή στις παλιες ομάδες κλπ αφού η ποδοσφαιρική χρονιά στην Κύπρο τελειώνει 31 Μαιου όπως και όλα τα συμβόλαια της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών.

Βγαίνει τέλει Μαρτίου η ΚΟΠ και αποφασίζουν κάποιοι να αλλάξουν το πρόγραμμα και να ορίσουν τον τελικό 3 Ιουνίου , που κανένας σχεδόν ποδοσφαιριστής δεν θα έχει σε ισχύη συμβόλαιο.

Η δήλωση του εκπρόσωπου τ΄υπου σήμερα , ο οποίος λέει τα εξείς : «Έχουμε κάποια επικοινωνία με τις ομάδες και θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση. Μιλήσαμε με κάποιες ομάδες που ίσως να είναι και στον τελικό και μας είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα». δείχνει την μεγάλη προχειρότητα στον προγραμματισμό.

Δηλαδη τι να υποθέσουμε οτι οι κάποιες που μίλησαν ειναι οκ , οι άλλες που δεν μιλησαν τί λένε άραγε και τέλος με τους ποδοσφαιιριστές που πρέπει να υπογράψουν νέα συμβολαια για τις 3 ημερες επιπλέον ή για τις ομάδες που έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές ποιός θα τις ρωτήσει και ποιός θα αποφασίσει ?

Μάλλον θα πούμε ότι επεκτείνονται τα συμβόλαια αυτοματα και λύθηκε το πρόβλημα, όπως τον αυτόματο πιλότο.

Για τους ποδοσφαιριστές της Αλκής Ορόκληνης όμως που ζήτησαν κάποια επέκταση της μετεγραφικής για να βρούνε ομάδα είχαν πρόβλημα!!!! Τους άφησαν στον δρόμο χωρίς ομάδα και απλήρωτους γιατί τότε ήταν οι κανονισμοί.Φαινεται τώρα οι κανονισμοί θα πάνε περίπατο.

Φανταστήκατε να έπρεπε να διακοψουμε και το πρωταθλημα μας λόγο μουντιάλ. Θα θέλαμε προγραμματιστές για να βγούμε απο μέσα. Ο Θεος να μας βοηθήσει ,αυτά πουθενά δεν γίνονται εκτός απο την Κύπρο το 2023!!!

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση