ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Με εντολή ΠτΔ συνεχίζει ο Σαββίδης

Θα προχωρήσει με την ολοκλήρωση της υπόθεσης Παπασταύρου και τις υπόλοιπες υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Στη σημερινή συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στο διορισμό της νέας σύνθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα τέσσερα παραιτηθέντα μέλη της προηγούμενη επιτροπής, αλλά και το 5ο μέλος της, Χάρη Σαββίδη.

Το θέμα περιλαμβάνεται στην Ημερήσια Διάταξη της σημερινής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, με πρόταση η οποία θα τεθεί ενώπιον των μελών του από την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Η παραμονή ή όχι του κ. Σαββίδη στη νέα σύνθεση της επιτροπής αποτέλεσε θέμα συζήτησης και διαφωνίας μεταξύ των μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.

Κάποια από τα μέλη εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να παραμείνει στο πόστο του και να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει και κάποια άλλα επιχειρηματολόγησαν υπέρ της αντικατάστασης όλων των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας, περιλαμβανομένου και του Χάρη Σαββίδη.

Τη λύση στην πιο πάνω διαφωνία έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε όπως ο κ. Χάρης Σαββίδης παραμείνει στο πόστο του ερευνώντος λειτουργού για να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει και να ολοκληρώσει τις σημαντικές έρευνες που έχει ενώπιον του, όπως την κατάθεση του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου.

Αφού ενημέρωσε σχετικά τη Γενική Εισαγγελέα, ακολούθως επικοινώνησε ο ίδιος προσωπικά με τον κ. Σαββίδη και του έδωσε εντολή να παραμείνει στο πόστο του ερευνώντος λειτουργού και να προχωρήσει με την ολοκλήρωση της υπόθεσης Σταύρου Παπασταύρου και τις υπόλοιπες υποθέσεις που αφορούν στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό.

Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης του έδωσε μάλιστα ξεκάθαρο μήνυμα να προχωρήσει τη δουλειά που ξεκίνησε με τον ίδιο ζήλο και να μην χαριστεί σε κανένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση