Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Tα κυριότερα σημεία:
Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε ακόμα ένα παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του αγώνα βρήκαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η απόδοσή μας έπεσε όταν δεχτήκαμε το γκολ. Πληρώσαμε ξανά στο 100% ένα ατομικό λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε, όμως και πάλι από ένα ατομικό λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και ήρθε ακόμα μια ήττα.»
Για την έκτη θέση και την απόσταση: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Μένουν οκτώ παιχνίδια απέναντι σε πολύ ισχυρές ομάδες. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη αν θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Όπως δήλωσε και ο Λιάσος Λουκά, θα χρησιμοποιηθούν νεαροί παίκτες χωρίς ωστόσο να αποδυναμωθεί η ομάδα.»
Τι φταίει στα αποτελέσματα: «Τον συνολικό απολογισμό θα τον κάνουν οι άνθρωποι που αξιολογούν. Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες που δημιουργείς και κάνεις λάθη στην άμυνα, τότε το πληρώνεις.»
Για την αλλαγή του Ακαμπά: «Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, δέχτηκε νωρίς μια κίτρινη κάρτα και αγωνιζόταν σε μια θέση που είναι επικίνδυνη. Δεν υπήρχε τραυματισμός. Ο προπονητής έκρινε πως έπρεπε να αντικατασταθεί.»
Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Ένας αγώνας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να πανηγυρίσουμε τη νίκη μετά από καιρό.»
Για τα αγωνιστικά: «Ο Νικολιτς είναι καλύτερα, αλλά θα παραμείνει εκτός. Εκτός είναι επίσης και ο Καλουλού. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.»
Για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου: «Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει τη δουλειά. Είναι ακόμα νωρίς, όμως τα επόμενα παιχνίδια θα παίξουν ρόλο και για τους ποδοσφαιριστές, για το τι αξίζουν και αν μπορούν να βοηθήσουν και τη νέα χρονιά. Θα θεωρηθούν οι επόμενοι αγώνες ως μια μικρή εξέταση.»
Για τον Γκόλντσον και τη μη χρησιμοποίησή του: «Ήταν επιλογή του προπονητή να αγωνιστούν άλλοι ποδοσφαιριστές. Μετά από έναν αγώνα είναι εύκολο να κρίνεις. Ο Μπαλογκούν είναι από τους πιο σταθερούς μας παίκτες και δεν είχε ξανά τόσο μεγάλα λάθη, απλώς έτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.»
Για τον Κάστανο και αν υπάρχει κάτι νεότερο: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ό,τι είναι να γίνει με τον Γρηγόρη θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην θέλει έναν τέτοιο παίκτη.»



























