ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνουν όλοι «ψαλίδι»

Άρχισε να διαμορφώνεσαι η επόμενη μέρα

Στις μέρες που περνούμε, η ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα αυτή η πανδημία, έτσι ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στην κανονικότητα του. Βέβαια, αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, ακόμα κι αν περάσει η πανδημία, καθώς αυτός ο ιός θα αφήσει τα κατάλοιπα του.

Μετά από αυτό θα έρθει ένας νέος «ιός», ο οικονομικός, που ήδη άρχισε να εμφανίζεται και όσο περνά ο καιρός γίνεται πιο μεγάλο το πρόβλημα. Δεν είμαστε ειδικοί στα οικονομικά, απλά δεν χρειάζεται να έχεις μάστερ για αντιληφθείς την επόμενη μέρα.

Αυτή η εικόνα θα αγγίξει και το αθλητισμό, διότι ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος διασκέδασης και δεν είναι πρώτης ανάγκης. Άρα, είναι φυσικό επακόλουθο ο κόσμος να ψάξει πρώτα να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για να ζήσει.

Το ίδιο και στις επιχειρήσεις, πρώτα θα ψάξουν για την βιωσιμότητα τους και μετά για να χορηγήσουν τον αθλητισμό. Συνεπώς, η επόμενη μέρα στον αθλητισμό θα έχει «ψαλίδι» απ’ όλους ανεξαιρέτως. Μικρούς και μεγάλους.

Οι προϋπολογισμοί θα κατέβουν απότομα, όπως και οι μισθοί των παικτών, διότι όλα κινούνται με βάση την αγορά και την ζήτηση βέβαια.

Στο ποδόσφαιρο μας, ήδη κάποιοι πρόεδροι άρχισαν να μιλάνε για μειώσεις, προετοιμάζοντας το έδαφος τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Για τα υπόλοιπα αθλήματα, εκεί η κατάσταση θα είναι ακόμα πιο τραγική.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X