ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτάθλημα… Μεγάλη Εβδομάδα

Κόκκινη γραμμή για την ΚΟΠ η εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών που μεταξύ άλλων προκάλεσαν την αναβολή του πρωταθλήματος, προσέθεσαν ένα ακόμη πρόβλημα ως προς την διεξαγωγή των αγώνων και την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος όπως τέθηκε στην προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η δυσκολία να εξευρεθούν ημερομηνίες για το πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και οι δύο αγώνες που δίνει ο ΑΠΟΕΛ για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λίγκ, έτσι και αλλιώς συνιστούσαν πρόβλημα για τη διοργανώτρια αρχή.

Καλά διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία, λόγω και εντολής που υπάρχει από την ΟΥΕΦΑ αφού το καλοκαίρι διοργανώνεται το Euro, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρατείνει το πρόγραμμα παραβιάζοντας δηλαδή το χρονοδιάγραμμα για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου που είναι ορισμένο στις 20 Μαΐου με τον τελικό κυπέλλου.

Λίγες μέρες νωρίτερα το Σαββατοκύριακο 16/17 Μαΐου ενδέχεται να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το Σαββατοκύριακο 28/29 Μαρτίου δεν θα διεξαχθούν πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων.

Συνεπώς οι της Ομοσπονδίας, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ορίσουν ματς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και να ψάξουν άλλες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των ματς του κυπέλλου.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X