ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοχάρους: «Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, απαιτούμε σεβασμό»

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος fc, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αίτημα πέντε ομάδων για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για το θέμα της διαιτησίας: «Εδώ και καιρό η Πάφος είχε εκφράσει τους ενδοιασμούς της σχετικά με το θέμα της διαιτησίας. Νομίζω ότι έχουμε δώσε αρκετή πίστωση χρόνου. Δεν θέλουμε να κάψουμε τους νέους διαιτητές. Θεωρούμε ότι η κάθοδος των ξένων θα βοηθήσει αυτή την κατάσταση. Είχαμε διαβεβαιώσεις ότι θα είχαμε ξένους σε κάποια παιχνίδια. Ήδη υπάρχουν αρκετά προβλήματα στις πρώτες αγωνιστικές. Θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα. Είχαμε κάποιες υποσχέσεις και δεν έχουν τηρηθεί. Νομίζω πρέπει να προλάβουμε κάποια γεγονότα πριν να είναι πολύ αργά».

Για την ανάλυση που έκανε η ΚΟΠ για τη φάση με τον Πίριτς: «Είναι αυτοί που στις 29 Απρίλη που μας είχαν πει ότι είναι κόκκινη κάρτα η ίδια φάση στο Στέλιος Κυριακίδης που ήταν εναντίον της Πάφου. Άρχισα να πιστεύω ότι γίνεται υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας η φάση με τον Πίριτς. Σαν Πάφος απαιτούμε σεβασμό και νοιώθουμε πραγματικά ότι δεν έχουμε τον σεβασμό σε αυτό το κομμάτι.»

Για το θέμα με το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Δεν υπάρχει εναλλακτική. Δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στην επαρχία Πάφου με προϋποθέσεις. Ο κ. Μιχαηλίδης είχε μιλήσει το καλοκαίρι για τον Οκτώβριο, τώρα έχει πάει στο Δεκέμβρη το θέμα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έχουμε ζητήσει μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους για να βρούμε μια λύση. Για να βγει η χρονιά πρέπει να βρούμε λύση. Μπορεί ο στίβος αυτός να φτιαχτεί στο γήπεδο της Γεροσκήπου. Νομίζω ότι το πιο σωστό είναι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να μπορέσουν να βρουν λύσεις σε αυτό το θέμα».

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση. Μας ικανοποιεί η συγκομιδή βαθμών της ομάδας. Η Πάφος παίζει καλό ποδόσφαιρο όμως θεωρούμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτή προσπάθεια αγκαλιάζεται από τον κόσμο της ομάδας. Με την ΑΕΚ είχαμε πέντε και πλέον χιλιάδες οπαδούς. Επιφυλάσσουμε νέες εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας».

Για τον Μπεντανγκόρ: «Προπονείται μαζί μας. Είμαστε σε συζητήσεις και με την ομάδα του και με τη FIFΑ».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση