ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοχάρους: «Για πρώτη φορά υπάρχει φως στο τούνελ για το γηπεδικό»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά θεωρώ πως υπάρχει φως στο τούνελ στο γηπεδικό. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρύσανθο Σαββίδη που ανάλαβε την πρωτοβουλία να βρεθεί μια λύση. Χθες μετά απ’ αυτή τη συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σχεδόν όλους, θεωρώ ότι πλέον μπορεί να βρεθεί λύση. Ακούσαμε και από τη νομική υπηρεσία ότι μπορεί να δοθεί το οποιοδήποτε στάδιο μέσα από τις σωστές διαδικασίες.

Θεωρώ ότι κατά κάποιο τρόπο χαθήκαμε στη μετάφραση. Όταν κάναμε τη συνάρτηση στον ΚΟΑ πήγαμε με κάποιες απόψεις. Δεν υπήρχε προηγούμενο και δεν μπορούσαμε να πατήσουμε σε παλιά έγγραφα ή κάποιους παλιούς νόμους. Κάναμε μια πρώτη συνάντηση και περιμέναμε ότι θα γινόταν μια δεύτερη συζήτηση ή συνάντηση με νομική υπηρεσία και ΚΟΑ, όπου θα μας έλεγαν τι πρέπει να κάνουμε. Θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει μια συνάντηση για να μας καθοδηγήσει και εμάς ο ΚΟΑ».

Το επόμενο βήμα: «Αυτό που ειπώθηκε χθες είναι ότι θα αναλάβει δράση κι ο ΚΟΑ και θα επανέλθουμε τον Φεβρουάριο για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και για να δούμε τι χρειάζεται ένας επενδυτής για να διεκδικήσει αυτό το γήπεδο. Περιμένουμε πλέον τη νομική υπηρεσία, μέσω του ΚΟΑ για να μας πουν τι χρειάζεται για να προχωρήσουμε».

«Όταν αρχίσαμε τη συζήτηση στη Βουλή είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Έχει εκπονηθεί μελέτη για το Στέλιος Κυριακίδης πριν 7 χρόνια, η οποία κοστολογείται στα έξι με εφτά εκατομμύρια για αναβάθμιση του σταδίου. Ρωτήσαμε αν θα γίνει αναβάθμιση αυτού του γηπέδου και η απάντηση ήταν όχι γιατί δεν υπάρχουν αυτά τα κονδύλια. Υπάρχουν τρόποι για να γίνουν πρότυπα αυτά τα γήπεδα και έχουμε εδώ όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι για πρώτη φορά χθες έγινε πολύ πιο σοβαρό το ζήτημα. Όλοι πλέον μπορούν να δουν ότι υπάρχει λύση στο γηπεδικό».

Τι προνοεί η πρόταση της Πάφου: «Η αρχική μας πρόταση ήταν να πάρουμε εμείς το γήπεδο, όμως να μπορεί η οποιαδήποτε ομάδα της Πάφου με ένα μικρό αντίτιμο να αγωνιστεί εδώ. Ακόμη και για μπάσκετ ή βόλεϊ. Θέλουμε να προσφέρουμε και στον αθλητισμό της Πάφου γενικότερα. Υπάρχουν λύσεις και για το θέμα του ταρτάν. Πρέπει να καθίσουν όλοι οι αρμόδιοι οι φορείς. Η συνάντηση έχει τροχοδρομηθεί ξανά αρχές Φεβρουαρίου».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Πέπε είχε ένα μικρό πρόβλημα θεωρώ ότι δεν θα προλάβει το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Ο Μπότσκαι είχε ένα κτύπημα και θα διαφανεί από τη σημερινή προπόνηση».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση