ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοχάρους για Μπεργκ, Βαλακάρι και προγραμματισμό

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου

Η Πάφος βρίσκεται στο ψάξιμο για προπονητή ενώ ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά με τους «γαλάζιους» να στοχεύουν σε ποιοτική ενίσχυση. Στο πλαίσιο αυτό, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Χάρης Θεοχάρους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το θέμα του προπονητή: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο παρ’ όλο που έχουν παρελάσει πολλά ονόματα. Είναι κάτι που θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα αλλά θέλουμε να μειώσουμε και το ρίσκο. Θεωρώ ότι στις επόμενες 2-3 μέρες θα κλείσει το θέμα».

Για τον Μπεργκ: «Έχει παίξει το όνομα του όπως και άλλων. Είναι ένας προπονητής που πήρε πρωτάθλημα, μπήκε ομίλους. Οπόταν σίγουρα θα ακούγεται το όνομα του, όχι μόνο για την Πάφο αλλά και για άλλες ομάδες. Δεν είμαι στις οποιεσδήποτε συναντήσεις για να έχω εικόνα. Ούτως ή αλλιώς το θέμα θα κλείσει πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το πολύ μέχρι τις αρχές της επόμενης».

Για την αποχώρηση του Ρούντκο: «Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που άφησε την σφραγίδα του. Θεωρούμε ότι θα είναι φίλος της ομάδας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και εμείς προχωράμε στην εξεύρεση ενός ακόμη καλύτερου τερματοφύλακα».

Για το φετινό μπάτζετ: «Θα είναι στα ίδια επίπεδα. Είναι πολύ προσεκτικό το μπάτζετ μας. Κάποτε ακούμε νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι προσεκτικός και ο τεχνικός διευθυντής με τους ποδοσφαιριστές που επιλέγει».

Για τον προγραμματισμό: «Θέλουμε να γίνουν κάποιες προσθήκες με παίκτες που να είναι ενδεκαδάτοι. Οι στόχοι υπάρχουν από τον Ιανουάριο. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα».

Για το ενδιαφέρον για Κύπριους παίκτες: «Είναι γνωστό για τον Μάριο Δημητρίου. Έκανε μια σπουδαία χρονιά με την ΠΑΕΕΚ. Θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα μας. Θα εστιάσουμε την προσοχή μας και σε κάποιους άλλους. Θέλομε να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το πόσες προσθήκες αναμένεται να γίνουν: «Θεωρώ ότι θα εξαντλήσουμε το περιθώριο των 15 ποδοσφαιριστών στον κατάλογο Α. Οπότε οι προσθήκες θα είναι πέντε με επτά».

Για το ποιοι αποχωρούν: «Ο Ζοάο Αουρέλιο που λήγει το συμβόλαιο του. Ο Μπεριγκό ο οποίος ήταν εκτός λίστας. Ο Βα που δεν ήταν μαζί μας τον τελευταίο χρόνο. Νομίζω ότι το θέμα του Πάντσεον είναι κάτι που θα συζητηθεί γιατί έληξε το συμβόλαιο του. Εναπόκειται και στον ίδιο και στον νέο προπονητή και στους ιδιοκτήτες. Έχει προσφέρει στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ποιότητα και τον χαρακτήρα του».

Για τον Βαλακάρι: «Συνεχίζει μέχρι νεοτέρας. Έχουμε κάποιες προτάσεις στα χέρια μας αλλά δεν μας ικανοποιούν. Αν δεν έρθουν οι προτάσεις που θα μας ικανοποιούν οι ιδιοκτήτες είναι κάθετοι. Τον κοστολογούμε σίγουρα πάνω από 1.2 εκατομμύρια ένα ποσό στο οποίοι φτάνουν οι προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας. Οι ιδιοκτήτες θέλουν ένα όριο το οποίο θα ικανοποιήσει την ομάδα οπότε δεν καίγονται για να φύγει ο παίκτης. Σκοπεύουμε να μιλήσουμε και για επέκταση με τον παίκτη».

Για τους Ταλίς και Τόμετσακ: «Ο Ταλίς ήταν δανεικός και τώρα θα ενσωματωθεί στην ομάδα του στην Κροατία. Και ο Τόμετσακ θα πάει πίσω στην Κροατία».

Για τη συνάντηση των προέδρων των Σωματείων με την ομοσπονδία: «Απ’ ότι έχουμε ενημερωθεί μεταφέρθηκε για τις 15 Ιουνίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση