ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στο κοσμο μας» (σχόλιο για Πελάτζιο)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Η Πάφος αντιμετωπίζει την Κυριακή εντός εδρας την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης στο πρώτο όμιλο. Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παφιάκης ομάδας Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Η προετοιμασία: «Σκληρή δουλειά, θέλουμε να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Να είμαστε εμφανώς καλύτεροι από ότι στον τελευταίο αγωνα με την Νέα Σαλαμίνα. Έρχονται δέκα τελικοί. Προέχει το πρωτάθλημα και μέτα το Κύπελλο».

Για το παιχνιδι με την ΑΕΚ: «Είναι κίνητρο ότι αν κερδίσουμε πάμε εμείς στην 3η θέση. Δουλεύουμε στην ψυχολογία και την ενότητα της ομάδας. Θέλουμε να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στο κοσμο μας».

Αγωνιστικά: «Πέραν του Μάριου Δημήτριου που είναι τραυματίας δεν έχουμε άλλο θέμα. Ο Ζάιρο παίζει αυτό και χανει το επόμενο. Επιστρέφει ο Τάνκοβιτς».

Η παράδοση είναι υπερ σας: «Ναι είναι και μακάρι να συνεχιστεί αυτό αλλά εξαρτάτε από την απόδοση των ομάδων. Στο προηγούμενο παιχνιδι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Τώρα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή».

Έχει μπει περισσότερο πίεση στην ομάδα, πως το διαχειρίζεστε: «Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν απαιτήσεις. Όλοι θέλουμε το κάτι καλύτερο από την ομάδα. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι».

Ο κόσμος θα είναι κοντά σας: «Υπολογίζουμε στο κοσμο μας μας εχουν στηρίξει παρα πολύ. Έχουμε και ειδικό πακέτο για την β' φάση. Είναι κάτι που θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους βοηθήσουμε».

Υπάρχει ανταπόκριση στα πακέτα: «Υπάρχει αρκετή κίνηση. Εχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες».

Για τον Πελάτζιο: «Ναι έχει παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Ήταν τραυματίας. Ήταν το πιο συμφέρον για όλους. Για να έχουμε πιο πλήρες ροστερ. Θα επιστρέψει όμως είναι δανεικός».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.