Αποκλεισμό από ένα αγώνα επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστή στον προπονητή της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
O τεχνικός στον αγώνα με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ βρισκόταν στην κερκίδα των επισήμων ως τιμωρημένος με ποινή αποκλεισμού και έδινε οδηγίες καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα στους ποδοσφαιριστές του.
Ο Ισπανός θα απουσιάζει από τον πάγκο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, στις 21 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά οι αποφάσεις για την ομάδα:
*Καταγγελία κατά:
(α) της ΠΑΦΟΣ FC λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου ΙΧ του άρθρου 13.5 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας περιόδου 2024-2025
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) του CARSEDO MARDONES JUAN CARLOS προπονητή της ΠΑΦΟΣ FC ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα βρισκόταν στην κερκίδα των επισήμων ως τιμωρημένος με ποινή αποκλεισμού και έδινε οδηγίες καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα στους ποδοσφαιριστές του κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 75 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.
στον αγώνα της Cyprus League by Stoixuman Α’ Φάση περιόδου 2025-2026 FREEDOM24 KRASAVA ENY – ΠΑΦΟΣ F C /30.11.2025 (12η αγωνιστική).



















