ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα κρατήσω τι είπε για το VAR ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ»

«Κάποια φάση θα την επικαλεστώ και εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά: 

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Απογοήτευση δεν υπάρχει, ίσως μία μικρή στεναχώρια. Αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο τρεις βαθμοί και δεν τους πήραμε. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να σκύψουμε κεφάλια και να τα δώσουμε όλα την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έπεσε στην τρίτη θέση: «Όταν ήμασταν στην κορυφή λέγαμε ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα και επαληθευτήκαμε. Ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο. Στην ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά και πορεία και με ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα».

Για το ακυρωθέν γκολ του Ζάιρο: «Δεν υπάρχει επίμαχη φάση. Υπάρχει ξεκάθαρος κανονισμός ότι αν μιλήσει κάποιος υπάρχει πρόστιμο πέντε χιλιάδες ευρώ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε; Την προηγούμενη εβδομάδα δεχθήκαμε πρόστιμο δέκα χιλιάδες ευρώ ενώ ο προπονητής μας δεν είπε τίποτα. Εγώ μπορεί να είπα. Εγώ θα κρατήσω την δήλωση που είπε για το ΒΑΡ ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ. Κάποια φάση θα την επικαλεστώ».

Για αυτό που λέχθηκε ότι ο πάγκος της Πάφου σε κάθε φάση στον αγώνα με την ΑΕΚ θα έμπαινε στο γήπεδο αλλά και για τον κόσμο: «Είμαστε μία ομάδα που φέρνει κόσμο εκτός έδρας και ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε επεισόδιο και δεν έχουμε τιμωρηθεί ποτέ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο ούτε για τον κόσμο μας αλλά ούτε και για τον πάγκο στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν ξέρω αν υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Τάνκοβιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά με τον Απόλλωνα νομίζω θα είμαστε γεμάτη ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να βρεις παίκτη. Αν η ομάδα προγραμματισμού και ο προπονητής βρουν κάτι το οποίο αξίζει τον κόπο τότε θα γίνει κίνηση».

Για το αν θα αποχωρήσει ο Αλ Γκαντιουί: «Δεν είναι επίσημο αν θα φύγει ο Αλ Γκαντιουί. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και ίσως να εγγραφεί ξανά ο παίκτης και να φύγει κάποιος άλλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση