ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκάστε ρούβλια...

Όποιος θέλει Βαλακάρι ας ετοιμάσει… συνάλλαγμα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο Όνι Βαλακάρι είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών μιας και με δυο δικά του τέρματα η Πάφος κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και να μένει ζωντανή στη μάχη της εξάδας. Ένα παιδί που μπήκε στις ζωές μας τον Γενάρη και όταν η διοίκηση της Πάφου φρόντισε να τον φέρει στην Κύπρο ως μια μεγάλη επένδυση.

Και καθόλου τυχαία επένδυση μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που για το πρόσωπο του υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες του εξωτερικού μιας και το ταλέντο του φωνάζει. Πάρα το νεαρό της ηλικίας του έχει την ωριμότητα και δίνει ουσιαστικές λύσεις στην Πάφο.

Παίζει ως οχτάρι αλλά και ως δεκάρι με δυνατά του στοιχεία να είναι τα τελειώματα του αλλά και η πάσα που μπορεί να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Ήδη στον ένα μήνα που είναι εδώ στην Κύπρο σκόραρε τέσσερις φορές και μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα είναι έκπληξη αν φθάσει ακόμη και διψήφιο αριθμό τερμάτων. Είναι προικισμένο το παιδί απ’ τους Θεούς του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Πάφο τον έκλεισαν για 2.5 χρόνια. Ξέρουν πως από αυτή την επένδυση μπορούν να βγάλουν πολλά ρούβλια, γιατί με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του σίγουρα η Πάφος είναι σταθμός γι’ αυτόν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X