ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκαπούλλης: «Κόκκινη στον Πίριτς - Η μπάλα ήταν πάνω στη γραμμή»

Τι ανέφερε για τις επίμαχες του Πάφος-ΑΕΚ

Τις επίμαχες φάσεις από το Πάφος-ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο Χριστάκης Σκαπούλης, που μεταξύ άλλων είπε ότι ο Πίριτς έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 4’ και ότι το γκολ της Πάφου στο 67’ κακώς δεν μέτρησε.

Αναλυτικά:

Για τη φάση του 4': «Ο διαιτητής ήταν μακριά. Βιάστηκε, έδωσε πέναλτι και κίτρινη ενώ η παράβαση έγινε έξω. Διορθώθηκε με το VAR αλλά καλοί διαιτητές είναι αυτοί που μπορούν να παίρνουν αποφάσεις από μόνοι τους. Λανθασμένα όμως άλλαξε η αρχική απόφαση του διαιτητή που έκρινε μέσα και κίτρινη. Μεταφέρθηκε η παράβαση έξω, που σημαίνει πως η κίτρινη μετατρέπεται σε κόκκινη. Εδώ δεν μπορούσε να παρέμβει το VAR. Έπρεπε να δώσει κόκκινη. Η παράβαση έγινε μέσα είπε ο διαιτητής και είπε κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη. Όταν το VAR του είπε πως είναι έξω έπρεπε να δώσει κόκκινη».

Για τη φάση του 54': «Κουράστηκα να το τονίζω αυτό. Δεν γίνεται στα τρία μέτρα, να είναι κολλημένο στο σώμα το χέρι, και να δίνει πέναλτι. Γελοία απόφαση του διαιτητή, τον μειώνει».

Για τη φάση του 67': «Ακυρώθηκε γκολ της Πάφου αλλά από ότι βλέπουμε, η μπάλα ήταν πάνω στη γραμμή, δεν πέρασε έξω εξ ολοκλήρου. Ο βοηθός ήταν και σε άριστη θέση, σήκωσε τη σημαία και το ακύρωσε. Να είμαστε πιο προσεκτικοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση