ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαλγκάδο: «Θέλουμε να πανηγυρίσουμε τίτλους»

Έσταξε μέλι για τον Βαλακάρι ο θρύλος της Ρεάλ

Φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Πάφος FC Μιγκέλ Σαλγκάδο.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τον σπουδαιότερο παίκτη όλων των εποχών: «Για την δική μας γενιά είναι ο Μαραντόνα. Όσοι γεννήθηκαν από το 1970-1990. Ο Μαραντόνα ήταν η έμπνευσή μας, τώρα το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό γιατί δεν γίνεται στους δρόμους».

Για τους στόχους της Πάφου: «Στόχος η 6η θέση. Στο μέλλον θέλουμε να πανηγυρίσουμε τίτλους. Μοναδική επιλογή η νίκη και οι τίτλοι».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Μεγάλος ο ανταγωνισμός στην Κύπρο. Η απόσταση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταία δεν είναι μεγάλη. Είναι πολύ μικρή».

Για τον Βαλακάρι: «Ο Βαλακάρι είναι απίστευτος παίκτης. Μπορεί να παίξει στην Ισπανία. Πρέπει να παίζει πιο ελεύθερα. Μπορεί να δει που θα πασάρει τρία δευτερόλεπτα πιο πριν. Θα επιδιώξουμε να τον κρατήσουμε με νέο συμβόλαιο. Νομίζω έχει στο μυαλό να μείνει στην Πάφο και να βελτιωθεί περισσότερο. Ξέρω ότι υπάρχουν προσφορές, μας έχουν προσεγγίσει για τον Βαλακάρι».

Για το πλάνο που έχει: «Θέλω να κάνω πιο επιθετική την Πάφο. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε παίκτες από Ισπανία και Αγγλία. Έχουμε την οικονομική υποστήριξη από τη διοίκηση. Θέλουμε παίκτες-ηγέτες. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση