ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Το ιδανικό είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει το άγχος και ο φόβος. Πρέπει όλοι να κρατήσουμε μια υπεύθυνη στάση. Προσπαθούμε εδώ στην Πάφο να υπακούμε στις οδηγίες των ο έτσι ώστε να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτό το ζήτημα».

Για τις προπονήσεις και τους παίκτες: «Τους έχουμε περιορίσει όλους. Έχει δοθεί από τον γυμναστή κάποιο ειδικό πρόγραμμα, ατομικό για τον καθένα. Παραμένουνε ψύχραιμοι. Τα γραφεία μας λειτουργούν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό. Έχουμε ακολουθήσει τους κανονισμούς όπως πρέπει».

Αν ζήτησε κάποιος παίκτης να φύγει: «Δεν έχει φύγει κάποιος ούτε έχει γίνει αίτημα από κάποιον για να πάει στην πατρίδα του. Οπότε υπάρχει μια ομαλότητα».

Τι θα προτείνει η Πάφος σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ης σεζόν: «Το πιο ιδανικό είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πρέπει να αναμένουμε λίγο καιρό για να δούμε που πάνε τα πράγματα».

Για τον προγραμματισμό: «Είχανε γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις. Με κάποιες παίκτες θα υπάρξει σίγουρα ανανέωση, με κάποιους άλλους όχι. Ο κ. Τόσακ έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα μας. Οπότε σίγουρα θα θέλαμε να παραμείνει. »

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση