
Στα ραντάρ της Πάφου βρίσκεται ο Ματέους Λεγκόφσκι, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιαλούκα Ντι Μάρτζιο. Όπως αναφέρει τον ποδοσφαιριστή έχουν στο μεταγραφικό τους μπλοκάκι επίσης οι Βενέτσια και Κρεμονέζε.
Σημειώνεται πως πρόκειται για 22χρονο Πολωνό μέσο ο οποίος ανήκει στη Σαλερλιτάνα, με την οποία και δεσμεύεται μέχρι το 2026. Ωστόσο το γεγονός πως η ομάδα του Σαλέρνο έπεσε στην τρίτη κατηγορία ίσως κάνει την περίπτωση του πιο εύκολη.
Πέρσι πάντως αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ιβερντόν Ελβετίας, με προπονητή τον Τραμετσάνι, όπου μέτρησε 30 εμφανίσεις, 1 γκολ και δυο ασίστ. Η Σαλερλιτάνα έδωσε πριν δυο χρόνια 3,000,000 ευρώ στην Πολωνική Πογκόν για να τον κάνει δικό της, ενώ μετρά και μια συμμετοχή με την Εθνική ανδρών της Πολωνίας το 2022.
Αγωνίζεται κυρίως ως κόφτης κι αν κλείσει στην Πάφο τότε θα παίρνει θέση στον κατάλογο Β, αφού γεννήθηκε το 2003.
US Cremonese, Venezia FC and Pafos FC are interested in Mateusz Łęgowski
— Polski Transfers (@polskitransfers) July 13, 2025
The midfielder, who belongs to recently relegated Serie C side US Salernitana, spent last season on loan at Yverdon Sport FC
@DiMarzio pic.twitter.com/kCQqFf0n5P