ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Θα γίνουν διευθετήσεις»

Θα γίνουν ενέργειες για να μη χάσουν τα λεφτά τους όσοι ήταν στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Για τη διακοπή του αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και όλα τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

Οι κυριότερες δηλώσεις του:

Για το πρόβλημα με τους προβολείς που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα: «Ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα που προσπάθησαν να διορθώσουν οι αρχές του σταδίου. Έγινε επανέναρξη του πυλώνα αρκετές φορές όμως δεν έγινε κατορθωτό. Το πρόβλημα ήταν εξ αρχής».

Για την πιθανότητα να φύγουν τον Γενάρη παίκτες που ήταν στο φύλλο αγώνα: «Έπρεπε να γίνει αντιληπτό αυτό από τους υπεύθυνους του αγώνα και να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι, αν θα υπάρξουν τραυματίες».

Για το ότι κάποιοι παίκτες είχαν κλειστά εισιτήρια για το βράδι του Σαββάτου για να φύγουν για διακοπές: «Το ίδιο ίσχυε και σε μας. Κάποιοι ταξιδεύουν σε μακρινές χώρες, πρέπει να σκεφτόμαστε και τον ανθρώπινο παράγοντα».

Για το τι θα γίνει ώστε μη χάσουν τα λεφτά τους οι οπαδοί που ήταν στο γήπεδο: «Θα το δούμε τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει ανακοίνωση. Να μην ανησυχεί ο κόσμος, θα γίνουν οι διευθετήσεις».

Για την ενίσχυση: «Γίνεται ομαδική δουλειά για τα μεταγραφικά. Θα τρέξουν αυτά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Είναι γεγονός ότι θα δούμε αλλαγές. Είναι όλα ανοιχτά. Έχουμε αρκετούς τραυματίες, κάποιοι απέχουν αρκετούς μήνες. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση».

 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση