ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Επίσημη θέση για Ουάρντα

Δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. Απάντησε και για τις φήμες περί ενδιαφέρον για τον Ουάρντα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το προπονητικό κέντρο: «Έχει γίνει φοβερή δουλειά, προσελκύουμε πολλές ομάδες του εξωτερικού να χρησιμοποιήσουν το προπονητικό μας κέντρο. Μικρές Εθνικές ομάδων μας ζήτησαν να τους παραχωρήσουμε το γήπεδο και όποτε δεν επηρεάζει το πρόγραμμα μας το κάνουμε. Το θέμα είναι να παρέχεις στους ποδοσφαιριστές σου τις καλύτερες συνθήκες που μπορείς για να βγάλεις και τα δικά σου ταλέντα. Θέλουμε σε βάθος χρόνου να βγάλουμε παίκτες. Έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στο προπονητικό κέντρο».

Για το Στέλιος Κυριακίδης: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, όμως είμαστε πρόθυμοι να κάτσουμε να μιλήσουμε και να συνεργαστούμε για να βρούμε μια λύση. Πιστεύω υπάρχει ο τρόπος να γίνονται με ασφάλεια τα έργα και να διεξάγονται και ο αγώνες. Πρέπει να βελτιωθεί το ταρτάν, υπάρχουν και άλλα αθλήματα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε τη λύση. Έχουμε αναπτύξει μία εξαιρετική δυναμική με τον κόσμο μας, είναι κρίμα να επηρεαστεί ο κόσμος, επηρεάζονται και οι χορηγοί και τα διαρκείας. Όμως πιστεύουμε ότι θα βρούμε τη λύση».

Για τον Νταβό: «Είναι ένας νεαρός πολυθεσήτης ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή και στη δεξιά πτέρυγα, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Σιγά-σιγά θα έχουμε και άλλες μεταγραφές. Το προσπαθούν οι σκάουτερς μας για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα υλοποιήσει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι πέρα από την έξοδο στην Ευρώπη».

Για Κανέ και Μπάιριτς: «Γίνονται οι διαπραγματεύσεις για να μείνουν μαζί μας, τον Κανέ τον αγάπησε ο κόσμος, είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κόσμου και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για τον Μάριο Δημητρίου: «Όλα δείχνουν ότι ανανεώνει, θέλουμε να έχουμε το κυπριακό στοιχείο, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Για τον Ουάρντα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση από τη διοίκηση. Από όσο γνωρίζω δεν υπήρξε καμία επαφή. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει, αλλά την ώρα που μιλάμε δεν υπήρξε επαφή».

Για τον προπονητή: «Στόχος είναι να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα να προκύψουν εξελίξεις γενικότερα και για την στελέχωση της ομάδας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση