ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Δείξαμε ότι μπορούμε να κτυπήσουμε οποιανδήποτε ομάδα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος F.C.

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα κυριότερα σημεία: 

Για την επίμαχη φάση με την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Πίριτς:  «Η συγκεκριμένη φάση δεν διαφέρει σε τίποτα με την περσινή της ομάδας μας απέναντι στο  Άρη. Ήταν στην ίδια ευθεία και στο ίδιο σημείο. Να θυμηθούμε και το περσινό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα όπου ο Κεραυνός δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Εμείς προτιμάμε να κοιτάμε καθαρά το παιχνίδι και σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας μας. Σίγουρα υπάρχει μια ανομοιομορφία στα σφυρίγματα προς την ομάδα μας».

Για την σπουδαία νίκη: «Μας ικανοποιεί πάρα πολύ η εμφάνιση αυτή και ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Οπότε μας ευχαριστεί πολύ γιατί είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε φυσικά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δείξαμε ότι μπορούμε να κτυπήσουμε οποιανδήποτε ομάδα. Ακόμα όμως είναι νωρίς».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να έχουμε μια δυνατή έδρα. Φυσικά έπαιξε ρόλο η στήριξη των 5000 χιλιάδων οπαδών μας. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η στήριξη τους. Θα συμφωνήσω και με τον προπονητής μας όταν η ομάδα χρειάστηκε ώθηση οι οπαδοί μας την έδωσαν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε κτίσει μια ομάδα που θέλουμε να φτάσει πιο ψηλά από πέρυσι. Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Είναι ένα πρωτάθλημα απρόβλεπτο. Από πλευράς μας κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως είπε και ο κύριος Μπεργκ πρέπει να δουλέψουμε σε αρκετά θέματα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για τους αριθμούς σε επίθεση και άμυνα: «Νομίζω δείχνει και την πολύ καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας μας αλλά πολύ περισσότερο και την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο. Νομίζω έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κορμός που κρατήσαμε πέρυσι. Έγινε και μια πολύ καλή προετοιμασία που έγινε στην ώρα της. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα που βλέπουμε σήμερα».

Για τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ακόμη χρόνο: «Κάποιοι παίκτες θέλουν τον χρόνο τους. Όταν έρχεσαι προς το τέλος πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα την ομάδα, να μιλήσεις περισσότερο με τους συμπαίκτες σου».

Για το Στέλιος Κυριακίδης: «Δεν θέλουμε να φύγουμε από εκεί. Δεν έχει κλείσει το θέμα αλλά η παρουσία του κόσμου έδωσε την απάντηση σε αυτούς που θέλουν να φύγουμε από το σπίτι μας». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση