ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Αυτές οι φάσεις χαλούν την ομορφιά του παιχνιδιού»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Πάλιουρας.

Τα κυριότερα σημεία:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη, μέσα σε μία δύσκολη έδρα, όμως το σημαντικό ήταν που καταφέραμε να κερδίσουμε και παραμένουμε στα ψηλά της βαθμολογίας. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ με την ΕΝΠ, ήταν καλή η εμφάνιση μας, βρήκαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έμεινε αυτό το αποτέλεσμα. Όταν περνάς από δύσκολες έδρες δείχνουν ότι είσαι σε καλή κατάσταση. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη και βλέπουμε το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ακρίτα».

Για τα παράπονα της ΕΝΠ: «Είναι όπως τις περιπτώσεις που φωνάζαμε εμείς με Καρμιώτισσα και ΑΕΚ. Υποτίθεται ότι η τεχνολογία υπάρχει για να βλέπει τα χιλιοστά και ελπίζουμε να βλέπει σωστά. Πιστεύω ότι αυτές οι φάσεις χαλούν και την ομορφιά του παιχνιδιού, σταματά ο ρυθμός του αγώνα και δεν είναι καλό αυτό».

Για τους επόμενους αγώνες: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα με τον Ακρίτα στο κύπελλο. Μας ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τα μεταγραφικά, για τον Κροάτη κίπερ και για τον Μπεμπέ: «Δεν έχουμε καμία εξέλιξη, δεν είναι η πολιτική μας να σχολιάζουμε το κάθε δημοσίευμα. Γίνονται εργασίες, όμως δεν υπάρχει κάτι που θα προκύψει αυτές τις μέρες. Μας ενδιαφέρουν καλές περιπτώσεις παικτών, όμως δεν έχουμε κάτι να πούμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα είμαστε πλήρεις, έχει αυτό τον ευχάριστο πονοκέφαλο ο προπονητής μας».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση