ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παλιούρας: «Αν δεν μπούμε εξάδα, να την πλησιάσουμε» (ηχητικό)

Ανεβάζει τον πήχη για την νέα χρονιά η Πάφος FC

Σε δηλώσεις που έκανε στον σταθμό μας ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα της Πάφου.

Για τον Sunny:

Ένας μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής πάρα πολύ καλός που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ποιοτική ενίσχυση, έρχεται από το MLS ενώ είχε παρουσία και κύπελο με την Βαλένθια. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ψηλά ο πήχης:

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει το άγχος στον κόσμο, δεν μας πιέζει ο χρόνος και θέλουμε να κάνουμε προσεχτικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Στόχοι:

Ο στόχος μας είναι να πάμε ένα βήμα πιο πάνω, αν δεν μπούμε εξάδα να την πλησιάσουμε. Θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος.

Προετοιμασία – Πολωνία:

Βρισκόμαστε στην διαδικασία για αμυντικό, αλλά ταυτόχρονα και για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στην Πολωνία. Θα προσπαθήσουμε μέσο Live Stream με την Cablenet να έχουμε κάποια φιλικά τα οποία να είναι τηλεοπτικά. Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές έχουν όλοι εισιτήριο για την προετοιμασία όμως όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Μπεριγκό:

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι κανονικά με την ομάδα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X