ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος: Το στατιστικό που λέει πολλά

Σε τέσσερα παιχνίδια η ομάδα του Μπεργκ δέχθηκε μόλις ένα τέρμα και πέτυχε δέκα

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν περάσει μέχρι στιγμής, με την Πάφο να πραγματοποιεί ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς μέτρα τρεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Η ομάδα του Μπεργκ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από όλους, τόσο με τη συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο απέναντι σε θεωρητικά μικρές ομάδες αλλά και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Αρχικά η Πάφος σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια δεν μετρά καμία ήττα, γεγονός από μόνο του που λέει πολλά για το σύνολο που έφτιαξε ο Χένινγκ Μπεργκ, καθώς αντιμετώπισε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, καταφέρνοντας να μην χάσει αλλά και μάλιστα να πάρει και μία νίκη.

Από εκεί και η παφήτικη ομάδα στους τέσσερις αγώνες που έδωσε έχει πετύχει δέκα γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, αυτό την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Ακρίτα, όχι απλά κέρδισε, αλλά «καθάρισε» από γρήγορα την υπόθεση των τριών βαθμών.

Τώρα όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που είχε να δώσει η ομάδα του Μπεργκ σε αυτό το διάστημα. Αδιαμφησβήτητα η ΑΕΚ ήταν έτοιμη ομάδα, προερχόμενη από μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, όμως συνάμα υπήρχε κούραση και κόπωση στα βλέμματα των παικτών της ομάδας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Πάφος του Μπεργκ και κατάφερε να πάρει το τρίποντο με τον τρόπο που έπρεπε.

Ένα στατιστικό που μιλάει από μόνο του και μέχρι τώρα έκανε τη διαφορά είναι το γεγονός ότι η Πάφος δέχθηκε μόλις ένα γκολ, δείχνοντας την καλή αμυντική δουλειά που γίνεται. Και δεν είναι μόνο αυτό. Για τρία σερί παιχνίδια η εστία της Πάφου δεν έχει παραβιαστεί. Συγκεκριμένα σε σύνολο 291 λεπτών η Πάφος δεν έχει δεχθεί τέρμα. Αν ο Νορβηγός τεχνικός καταφέρει να διατηρήσει την εξαιρετική αμυντική λειτουργία των παικτών του, τότε θα είναι μία ακόμη βοήθεια για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά η Πάφος.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση