ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Ρόστερ… πρωταθλητισμού

Με την ποιότητα που έχει η ομάδα ο στόχος της εξάδας φαντάζει αστείος. Το θέμα είναι πόσο πιο ψηλά μπορεί να δει

Εφραίμ Γεωργίου

Μετά και το επίσημο τέλος της μεταγραφικής περιόδου τα ρόστερ των ομάδων έχουν συμπληρωθεί και πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι περιμένουμε. Η Πάφος στην θεωρία είναι η νικήτρια του καλοκαιριού καθώς έχει πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες κινήσεις. Η τελευταία εβδομάδα ήταν εντυπωσιακή με το ένα μπαμ να ακολουθεί το άλλο. Άμα είσαι Παφίτης και τα βλέπεις αυτά τότε ένα χαμόγελο και μια προσδοκία για κάτι πραγματικά μεγάλο τα αποκτάς.

Από πού να αρχίσουμε δηλαδή. Απ’ τον Σακό που μάτωνε τα δίχτυα στην Premier League (αν και οι πιο παραγωγικές του χρονιές ήρθαν στην Championship), απ’ τον Πάντσεον που αντίστοιχο βιογραφικό στην Κύπρο δεν θα βρεις, ή τον Ουίλιαμς με παρουσία σε Premier League και Bundesliga. Στο τέλος ήρθε και ο Καμπράλ που εκπροσωπεί την Ολλανδική ποδοσφαιρική σχολή. Ας μην ξεχνάμε πως στην ομάδα υπάρχουν ήδη μεγάλα ονόματα όπως ο Μπεριγκό και ο Νέμετς. Γενικότερα η Πάφος είναι πλέον μια γεμάτη ομάδα με τεράστιες προοπτικές.

Βέβαια υπάρχει πάντα το ερώτημα αν όλα αυτά τα αστέρια ήρθαν στην Κύπρο για να παίξουν μπάλα ή για διακοπές. Ας μην ξεχνάμε πως είδαμε πολλές περιπτώσεις παικταράδων να έρχονται στο νησί για μια αρπακτή. Και ότι και να πεις η Πάφος με τις ωραίες παραλίες, τα ωραία μπαράκια, το ψαράκι και τον ήλιο είναι μια πόλη που προσφέρεται για διακοπές. Όμως ο Ζέλικο Κόπιτς δεν φαίνεται για προπονητής που θα ανεχτεί τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή να μην δίνει το 100%. Τον είδαμε και πέρσι που άλλαξε την εικόνα της ομάδας και παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα οι Ρώσοι δεν έχουν καμιά όρεξη να πετάξουν τα λεφτά τους. Έχουν πλάνο και αυτό λέει πως η Πάφος θα πάει πολύ ψηλά. Σίγουρα τα πιο πάνω τα ξέρουν καλά τα αστέρια της ομάδας.

Έτσι αν στην τελική οι ποδοσφαιριστές της Πάφου, παίξουν ακόμη και στο 80% των δυνατοτήτων τους, η ομάδα μπορεί να δει πολύ ψηλά. Ο στόχος της εξάδας φαντάζει δεδομένος με τέτοιο ρόστερ. Το ερώτημα όμως είναι πόσο πιο πάνω θα βρεθεί η Πάφος. Αυτό θα περάσει απ’ τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Εκεί είναι το κλειδί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X