ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Πάφος FC: Καταγγελία για Θεουλή, «πυρά» και προειδοποιήσεις

Ανακοίνωση σχετικά με το VAR στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πάφος FC ενημερώνει για την οριστική απόφαση της για καταγγελία του VAR Χρυσοβαλάντη Θεουλή, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της Πάφος FC, μετά από χθεσινή συνεδρία και αφού αξιολόγησε την διαιτησία του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακού Λευκωσίας, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία του χειριστή VAR Χρυσοβαλάντη Θεουλή για την φάση του 32' (επίτευξη τέρματος του Ολυμπιακού), στην οποία ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας περιόρισε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα μας όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση και τις επαναληπτικές λήψεις του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας στερήθηκε ακόμα δύο βαθμούς στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με πανομοιότυπο ακριβώς τρόπο.

Η Διοίκηση της Πάφος FC απέδειξε επανειλημμένα ότι σέβεται και στηρίζει την Κυπριακή διαιτησία. Δυστυχώς όμως το γεγονός αυτό από κάποια πρόσωπα ελήφθη ως αδυναμία. Διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο μας κοινό ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας δεν θα επιστρέψουν στον οποιονδήποτε να υποτιμήσει και να αδικεί είτε την ομάδα μας ή τους φιλάθλους του Σωματείου μας με αποφάσεις που παίρνουν κατά το δοκούν και ελαφρά τη καρδία.

Η Πάφος FC εδώ και μια πενταετία επενδύει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και αρκετά χρήματα έως και σήμερα και απαιτεί ανάλογο σεβασμό και ίση μεταχείριση από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, απαιτούμε και αναμένουμε από την Επιτροπή διαιτησίας και τον πρόεδρο της, κ. Μάζιτς, όπως λάβει αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του πρωταθλήματος και να προχωρήσει σε παραδειγματικές τιμωρίες προς διαιτητές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση