ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος FC: Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση από τους «γαλάζιους»

Ενημέρωση από την Πάφο για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Αναλυτικά:

Διεξήχθη χθες το απόγευμα, παρουσία δεκάδων μελών του Σωματείου μας η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΠΑΦΟΣ FC.

Έπειτα από το εισαγωγικό καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή της ομάδας κ.Χάρη Θεοχάρους προς τους παρευρισκόμενους, το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Roman Dubov.

Ακολούθησε ανασκόπηση των τελευταίων 5 ετών σε επίπεδο ομάδας και υποδομών και παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη της ομάδας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 αγωνιστικών περιόδων. Έγινε επίσης η παρουσίαση των στόχων και το πλάνο λειτουργίας της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια έγινε απολογισμός του έτους που ολοκληρώθηκε και παρουσίαση του νέου σχεδίου προνομίων για τα μέλη του Σωματείου μας. Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση προς τα μέλη που συμμετείχαν στην Συνέλευση.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης εγγραφής νέων μελών στα νέα πλάνα Μελών του Σωματείου μας και με στόχο την δημιουργία ακόμα μεγαλύτερης βάσης μελών η όλη διαδικασία εγγραφής θα παραμείνει ανοικτή καθημερινά στα γραφεία της ομάδας μας, ενώ στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσει νέα συνάντηση, κάτι που θα επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σταδιακά θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις για επιπλέον προνόμια προς τα μέλη μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση