ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος: Επίσημο του Γκιαρέτα

Η ανακοίνωση της ομάδας με δηλώσεις Ντουμπόφ

Η Πάφος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ιταλό, Κριστιάνο Γκιαρέτα.

Ο 55χρονος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση της ομάδας με δηλώσεις Ντουμπόφ:

«CRISTIANO GIARETTA - NEW SPORTING DIRECTOR OF PAFOS FC 

Πάφος, Κύπρος, 20 Δεκεμβρίου 2023 – Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ιταλού Cristiano Giaretta ως νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Το συμβόλαιο του 55 ετών ειδικού με την ΠΑΦΟΣ FC ξεκινάει άμεσα. 

Ο Giaretta υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής με πολύχρονη καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης στην πατρίδα του. Αργότερα αποφοίτησε από τη φημισμένη σχολή προπονητών στο Conversano της Ιταλίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στη Novara, όπου ανέβασε την ομάδα σε Serie A, καθώς και στις Ascoli and Udinese. 

 κ. Roman Dubov: ” Όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα μας βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της συνεχής ανάπτυξης και καλούμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποδυτήρια μας και να δίνοντας επιπλέον έμπειρη υποστήριξη στο προπονητικό επιτελείο και στην ομάδα scouting. 

Ο Cristiano είναι μία δυναμική προσωπικότητα με γνώσεις και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στο επόμενο επίπεδο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως διοικητικό συμβούλιο». 

123

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.