ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βραβεύτηκαν Ζάιρο και Ντράγκομιρ

Πήραν τα βραβεία τους και προχώρησαν σε δηλώσεις

Ο Jairo Da Silva παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen, ως ο κορυφαίος παίκτης της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2023/24, μέσα από την βαθμολόγηση του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA Greece)

Παραλαμβάνοντάς το βραβείο, ο επιθετικός της Πάφου δήλωσε:

«Νοιώθω χαρούμενος φυσικά για το βραβείο. Βοήθησα την ομάδα μου όσο καλύτερα μπορούσα τη συγκεκριμένη αγωνιστική και το πιο σημαντικό ήταν που φύγαμε από τη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμποδοσφαιριστές μου για τη βοήθεια τους και όλο το προπονητικό επιτελείο. Αυτό το βραβείο είναι για όλη την ομάδα».

Το βραβείο Stoiximan Top Goal της 4ης αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Vlad Dragomir. Μιλώντας παράλληλα στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών, ο ποδοσφαιριστής της Πάφου δήλωσε τα πιο κάτω:

«Πρώτα από όλα είναι πολύ όμορφο όταν σκοράρεις ένα γκολ και πόσο μάλλον όταν είναι όμορφο και λαμβάνεις μάλιστα ένα βραβείο για αυτό. Νοιώθω χαρούμενος για αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν.»

Έχεις πετύχει κι άλλα όμορφα γκολ από σουτ εκτός περιοχής.
«Ναι σαν μέσος δεν μπαίνω τόσο πολύ μέσα στη περιοχή οπόταν όταν έχω την ευκαιρία δοκιμάζω να σουτάρω εκτός περιοχής. Στη προκειμένη περίπτωση όπως ερχόταν η μπάλα το δοκίμασα και πέτυχα ένα ωραίο γκολ.»

Φανταζόμαστε το αφιερώνεις στο νεογέννητο σου;
«Σίγουρα το βραβείο είναι αφιερωμένο στο νεογέννητο μου όπως επίσης στη γυναίκα μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση