ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος: Επίσημη έναρξη προετοιμασίας της PAFOS FC eSports

Ενημέρωση από την Πάφο σχετικά με την ενασχόληση της με το esports

Η Πάφος FC ξεκίνησε μία νέα ενασχόληση και πλέον επίσημα θα έχει την δική της ομάδα esports με συμμετοχή στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Επίσημη έναρξη προετοιμασίας της PAFOS FCeSports Pro Clubs 11v11.

Η eSports ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη προπόνηση την Δευτέρα (16/01) και δήλωσε συμμετοχή σε Ευρωπαικό Πρωτάθλημα (European Premier) για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Αυτό το πρωτάθλημα αποτελείται απο 12 επίσημες eSports ομάδες γι’αυτό η ομάδα μας θα «ταξιδέψει» στην Γερμανία,Ιταλία,Ελλάδα και Βοσνία για να πραγματοποιήσει δυνατά φιλικά, να διεκδικήσει την πρώτη θέση με το έπαθλο και να είναι έτοιμη για την έναρξη του Κυπριακού Πρωτάθληματος στην συνέχεια.

Official start of preparation of PAFOS FC eSports Pro Clubs 11v11.

Our eSports team held its first official training on Monday (16/01) and signed the participation in a European Championship (European Premier) to complete the preparation.

This league consists of 12 official eSports teams, so our team will "travel" to Germany, Italy, Greece and Bosnia to hold strong friendlies, claim first place with the prize and be ready for the start of the Cypriot Championship next.

Pafos is Blue & White

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση