ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντέρμπι» και στις κερκίδες του «Στέλιος Κυριακίδης»

Σημειώθηκε νέο μεγάλο ρεκόρ με περισσότερα από 7,250 εισιτήρια για τον αγώνα Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Μια μέρα πριν το ντέρμπι κορυφής Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ (9/12, 19:00), για την 14η αγωνιστική, την πρώτη του Β’ γύρου, έχει σημειωθεί νέα επίδοση διάθεσης εισιτηρίων στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μέχρι αυτή την ώρα έχουν διατεθεί περισσότερα από 7,250 εισιτήρια!

Το φετινό ρεκόρ στο στάδιο της Πάφου, σημειώθηκε στον αγώνα Πάφος FC – Ομόνοια για την 8η αγωνιστική. Είχαν πωληθεί 6.595 εισιτήρια. Τα 5.495 αγοράστηκαν από τους φίλους της Πάφου και τα 1.100 από τους φίλους της Ομόνοιας.

Όσον αφορά στο αυριανό ντέρμπι, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε χθες το απόγευμα την εξάντληση των 2000 εισιτηρίων που του αναλογούν ενώ μέχρι σήμερα το μεσημέρι η προπώληση για τους φίλους της Παφίτικης ομάδας, ξεπέρασε τις 5, 250 εισιτήρια.

Μάθαμε μάλιστα ότι εξακολουθεί να υπάρχει κοσμοσυρροή στα γραφεία της Πάφος FC και το πιθανότερο είναι οι «μπλε» να διαθέσουν πέραν των 6 χιλιάδων εισιτηρίων! Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν το πόσο «καυτή» θα είναι η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Μπράβο στην Πάφος FC

Με την ευκαιρία να συγχαρούμε την διοίκηση της Πάφος FC η οποία αναίρεσε την αρχική της απόφαση για να δώσει στον ΑΠΟΕΛ μόνο το 10% των εισιτηρίων.

Διαπιστώνοντας το πόσο μεγάλη ήταν η ζήτηση αποδέχτηκε το αίτημα των «γαλαζοκιτρίνων» και τους έδωσε συνολικά 2000 εισιτήρια και ολόκληρη την Ανατολική που έχει συνολική χωρητικότητα 2170 θεατές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση