ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Το στιλ μου είναι πιο κοντά στη Λίβερπουλ παρά στη Σίτι»

Συνέντευξη του προπονητή της Πάφου στην «Athletic»

Συνέντευξη στην «Αthletic» παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεγκ, ο οποίος μίλησε τόσο για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής όσο κι ως προπονητής. Επίσης, ο νέος προπονητής της Πάφου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο επιτυχημένο του πέρασμα από τον πάγκο της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

«Πήγα στην Κύπρο και ήταν κάτι ξεχωριστό. Η Ομόνοια είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου και είχε διάφορα προβλήματα τα τελευταία 10 χρόνια. Μπορέσαμε να κλείσουμε ποδοσφαιριστές και κερδίσαμε τον τίτλο το 2020-2021 κερδίζοντας και ευρωπαϊκό εισιτήριο» είπε για την περίοδο που ήταν στην Ομόνοια».

«Οι πανηγυρισμοί της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Κύπρο ήταν το πιο εκστασιακό πράγμα που βίωσα στη ζωή μου. Μόνο 4000 ήταν στο γήπεδο λόγω περιορισμών του covid, έτσι όλοι πήγαν στο προπονητικό».

«Στην Ομόνοια παίζαμε με transition αλλά στην συνέχεια χτίσαμε μία ομάδα που ήταν κυρίαρχη. Οι ομάδες μου θέλω να είναι πιο άμεσες στον τρόπο παιχνιδιού τους. Το στιλ είναι πιο κοντά στη Λίβερπουλ παρά στη Σίτι. Αμυντικά ναι, σαν την Σίτι, αλλά επιθετικά σαν την Λίβερπουλ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση