ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόπιτς: «Δίκαια πήραμε τη νίκη»

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Πάφου στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός της Πάφου παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Σήμερα άλλαξε το σύστημα και την τακτική και αυτό θεωρεί πως βοήθησε την ομάδα. Δηλωνει επίσης πως η Πάφος έχει την ποιότητα για να πετύχει στους στόχους της.

Για τον αγώνα: «Καλό απόγευμα. Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμάς. Μετά το ματς με την Ανόρθωση έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Αφού σβήσαμε τα πάντα από όλες τις απόψεις αποφασίσαμε να αλλάξουμε τακτική και σύστημα. Ξέραμε ότι η Ομόνοια ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, όμως σήμερα είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου που έδωσαν τα πάντα. Όταν δίνεις τα πάντα περιμένεις να υπάρχει και ανταπόδοση. Μετά από τόσο κόπο και προετοιμασία, θεωρώ ήταν δίκαιο που πήραμε την νίκη.»

Για τις προσδοκίες που έχει η Πάφος στη σεζόν: «Όλοι έχουν τις προσδοκίες τους, οπαδοί και διοίκηση. Καταλαβαίνω ποιοι είμαστε και ποια τα προβλήματα μας, έχουμε όμως ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε στους στόχους μας. Την ποιότητα την δείχνεις στο γήπεδο και όχι στα βιογραφικά. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται τον χρόνο του ώστε να ανεβάσει την απόδοση του. Προς το παρόν έχουμε απλά δυνατότητες, όταν φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε θα έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Για μένα οι προσδοκίες είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να το αντιμετωπίζουμε αναλόγως. »

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί αν πας καλά θα στηρίξουν, αν όχι θα υπάρχει γκρίνια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και έτσι θα συνεχίσουμε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση