ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκογκνίτζε: «Φιλοδοξία μας ένα ιδιόκτητο γήπεδο»

Ο νέος CEO της Πάφου μίλησε για όλα

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την Πάφος FC μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο νέος CEO της Πάφος FC, Πάβελ Γκογκντίτζε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις εντυπώσεις του: «Ο καιρός ήταν δύσκολος, όμως ήμουν απασχολημένος και δεν είχα χρόνο να απολαύσω την Κύπρο. Πέρασα τον περισσότερο χρόνο στο γραφείο και το τηλέφωνο».

Για τις αρμοδιότητές του: «Είμαι εδώ μόνιμα, όχι σαν επισκέπτης. Δουλειά μου είναι να ηγηθώ της ομάδας και να βεβαιωθώ ότι τα χρήματα που επενδύονται στην ομάδα από τους ιδιοκτήτες επενδύονται σωστά. Υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιωθούν στη δομή του συλλόγου και φυσικά στην ομάδα».

Για το όραμά του: «Έχω το όραμα ως προς το πού μπορούμε να είμαστε μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Μπορούμε να δουλέψουμε στις υποδομές αλλά προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερες από τέσσερις μεταγραφές τον Γενάρη. Θα κάνουμε πολλά το καλοκαίρι, ο σύλλογος πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση. Η ομάδα πρέπει να βγάζει χρήματα από παίκτες και όχι να ξοδεύει».

Για την προϋπηρεσία του στη Ρίγα και την UEFA: «Ξεκίνησα να δουλεύω ως δημοσιογράφους στα 17 μου, μπήκα στην UEFA στα 20 και στα 22 μου ξεκίνησα την πρώτη μου εταιρεία που ασχολούνταν με στατιστικές, δεδομένα κλπ. Τους τελευταίους έξι μήνες δούλευα ως εξωτερικός συνεργάτης στην Ντιναμό Μόσχας, έχω και δίπλωμα προπονητή και προπονώ μια ομάδα β’ κατηγορίας όμως αυτό είναι περισσότερο χόμπι. Αυτή η εμπειρία βοηθά επίσης παρότι είναι σε πιο χαμηλό επίπεδο. Στο να παίρνεις αποφάσεις για προπονητές, φυσιοθεραπευτές κλπ βοηθά το να είσαι ένας από αυτούς. Είμαι όλη μου τη ζωή στο ποδόσφαιρο. Έχω αρκετή εμπειρία σε διάφορους ρόλους, όμως το να τρέχεις έναν σύλλογο πρώτης κατηγορίας είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Η ευθύνη είναι μεγαλύτερη και η πρόκληση είναι μεγάλη».

Για τις κινήσεις που έπονται: «Κάνουμε προσλήψεις προσωπικού. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα πάρουμε επικεφαλής του τμήματος Αθλητικής Επιστήμης με άνθρωπο από την Αγγλία. Θα φέρουμε επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος. Βελτιώνουμε το γυμναστήριο στις προπονητικές εγκαταστάσεις που είναι ήδη ανάμεσα στις καλές στην Κύπρο. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσουμε έναν τεχνητό χλοοτάπητα. Έχουμε τη φιλοδοξία να χτίσουμε ένα γήπεδο το οποίο θα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι».

Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Είναι μια απογοητευτική σεζόν. Μόλις ήρθα αλλά με πονάει να βλέπω αυτά που είδα χτες. Καταλαβαίνω τον θυμό του κόσμου. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν σε μια μέρα. Ο επικεφαλής του τμήματος Αθλητικής Επιστήμης θα αλλάξει πράγματα μακροπρόθεσμα με τους τραυματισμούς. Υπάρχουν τόσοι πολλοί γιατί αρκετοί παίκτες ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής, κάποιοι δεν έκαναν προετοιμασία. Περιμένουμε κάποιους να επιστρέψουν. Ο Τόρες ήρθε σήμερα. Είχαμε τραυματισμούς και στο χθεσινό παιχνίδι και η κατάσταση είναι ακραία. Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες να έχουν τόσους τραυματισμούς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους επαναφέρουμε. Επηρεάζει και το μεταγραφικό μας πλάνο. Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί και οι εξετάσεις να δείξουν μικροτραυματισμούς αλλά ανησυχούμε μετά τις αλλαγές που κάναμε χθες».

Για τις θέσεις για τις οποίες θα κινηθούν: «Χρειαζόμαστε επιθετικογενείς παίκτες, ακραίους, παίκτες που να φτιάχνουν παιχνίδι. Η κατάσταση είναι τραγική, όλοι οι επιθετικοί μας είναι τραυματίες. Έχουμε μόνο τον Τόρες που επιστρέφει από τραυματισμό».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X