ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσίευμα: Η Πάφος παίρνει Ίβιτσα Ίβουσιτς και δίνει €2.000.000! (vid)

Ιστοσελίδα της Κροατίας αναφέρει ότι η Πάφος θα αποκτήσει Μουντιαλικό τερματοφύλακα

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Πάφο, η οποία είναι μία ανάσα όπως φαίνεται από την ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής, καθώς σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κροατίας κατέληξε σε συμφωνία με την Όσιγιεκ για απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς. 

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr αναφέρει ότι η μεταγραφή κλειστή με την Πάφο να δίνει €2.000.000 για να τον αποκτήσει. 

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα: 

«Ο τερματοφύλακας της Όσιγιεκ, Ίβιτσα Ίβουσιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο! Όσιγιεκ και Πάφος συμφώνησαν στις λεπτομέρειες της μεταγραφής του αντιπροσωπευτικού τερματοφύλακα, ενός χάλκινου από το Κάτρο.

Ο Ίβουσιτς ταξιδεύει σήμερα στην Κύπρο όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, την τελευταία τυπική διαδικασία πριν υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με άριστες συνθήκες.

Η Όσιγιεκ, όπως ανεπίσημα διαπιστώσαμε, θα κερδίσει δύο εκατομμύρια ευρώ στο όνομα της μεταβίβασης της μακροχρόνιας «μονάδας» της με μπόνους και ποσοστό της επόμενης πώλησης». 

Όσον αφορά τον Ίβουσιτς, πρόκειται για Κροάτη διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Κροατίας και στο Μουντιάλ του Κατάρ και μέχρι στιγμής κατέγραψε πέντε συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος. 

Ο 27χρονος κίπερ βλέπει τον κόσμο από ψηλά, καθώς έχει ύψος 1,95 και θεωρείται σπουδαίος τερματοφύλακας, καθώς είχε πέρασμα από Ίντερ, Ολυμπιακό, Ριεκά, Πράτο, Ίστρα και Όσιγιεκ. 

Αν όντως ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή πρόκειται για μία σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση