ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δικός της και ο Σικόρσκι

ΠολωνοΑυστριακός που έπαιζε στη Ρουμανία

Ενίσχυση στην επίθεση για την Πάφο, που ανακοίνωσε τον Ντάνιελ Σικόρσκι, που είναι 29 ετών και έπαιζε στην Γκαζ Μετάν Ρουμανίας.

Η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο PAFOS FC ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Daniel Sikorski (Ντάνιελ Σικόρσκι).

Ο Daniel Sikorski είναι Πολωνοαυστριακός, 29 ετών (2/11/1987) και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Gaz Metan στην Α’ Κατηγορία Ρουμανίας ενώ ήταν διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων της Αυστρίας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καλωσορίζουν τον Daniel Sikorski στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Χρίστος Γλυκύς, ο πρόεδρος της ΠΑΦΟΣ FC: 

“Να καλωσορίσουμε τον Σικόρσκι, είναι η πιο γρήγορη μεταγραφή που έκλεισε το σωματείο. Το πορτφόλιο του παίκτη ταιριάζει με την ομάδα. Πέρασε και από τις ιατρικές εξετάσεις και όλα είναι εντάξει".

Ανοικτή προπόνηση

«Το Σάββατο στις 18.00 το απόγευμα η ομάδα μας θα προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας μας και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Καλούμε τον κόσμο της ΠΑΦΟΣ FC να δώσει μαζικά το παρών του στη προπόνηση και να δώσει έντονο μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές μας και στη τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση