ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοχάρους: «Θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή, θα είναι και ο Σεμέδο με Ομόνοια»

Δηλώσεις από πλευράς Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προσθήκη του Ίβουτσιτς: «Θεωρούμε ότι έχουμε ένα πλήρης ρόστερ και είχαμε πει αν βρούμε κάποια περίπτωση καλού ποδοσφαιριστή και η περίπτωση του Ίβουτσιτς ήταν μία από αυτές. Ήμασταν σε συζητήσεις και στο τέλος βρήκαμε τη λύση να τον αποκτήσουμε. Εντάσσουμε ένα πρωτοκλάσσατο τερματοφύλακα, ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είναι σε εξαιρετική ηλικία.

Αν δαπάνησε δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Ίβουσιτς η Πάφος: «Δαπάνησε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει η Πάφος, υπάρχουν και κάτι ποσοστά σε μεταπωλήσεις. Η Πάφος προσελκύει παίκτες. Είχαμε μία προσθήκη και μία αποχώρηση, η Πάφος δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν να αποχωρήσει από την ομάδα, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Για τον Ίβουτσιτς δεν ήταν μόνο η Πάφος που τον ήθελε, με τις ενέργειες του κ. Ντουπόφ κατάφερε να πάρει τον ποδοσφαιριστή, ήταν αρκετές ομάδες που τον ήθελαν. Είναι απόλυτα έτοιμος, σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή».

Αν θα αποχωρήσει κάποιος τερματοφύλακας: «Δεν μπορούμε να πούμε ποιος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει. Δεν είναι σίγουρο ακόμη ποιος θα φύγει από τη λίστα. Θα είναι και ο Γουΐλι στο ματς με την Ομόνοια, ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει. Μετά το ματς της Κυριακής θα πάει στη Σαουδική Αραβία».

Για τον Σεμέδο: «Προέκυψε το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, οι εμφανίσεις του δεν έμειναν απαρατήρητες. Κάνει εκπληκτική χρονιά, είναι ένας ποδοσφαιριστής εντυπωσιακός, είναι το είδος των παικτών που αρέσουν στη Σαουδική Αραβία. Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να πάει εκεί, θα έχει και πιο ψηλό συμβόλαιο, όλες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις, ήθελε ο παίκτης να πάει και για αυτό πήγε. Είναι μεγάλα τα ποσά, δεν μπορώ να πω ποσό. Υπάρχουν μπόνους αν πετύχει κάποιους στόχους η ομάδα. Ο κ. Ουζουνίδης επέμενε να πάριε τον παίκτη, είχε πολύ καλές συστάσεις».

Για τον Μπρούνο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση ειδικά πριν το ματς με την Ομόνοια. Μας ενδιαφέρει οποιοσδήποτε καλός παίκτης είτε από Κύπρο είτε από το εξωτερικό. Πολύ πιθανόν να γίνει ακόμη μία μεταγραφή, πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Υπάρχει ιδιαιτερότητα στο ματς, ο κ. Μπεργκ ήταν στην Ομόνοια, πέτυχε πολλά, δεν μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για την αξία του προπονητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση