ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νσούε: Δεν λέει όχι στην Πάφο

Υπάρχουν δυο προϋποθέσεις ώστε να μετακομίσει απ' την Λεμεσό στην Πάφο

24sports team

info@24sports.com.cy

Το μέλλον του Εμίλιο Νσούε στον Απόλλωνα μοιάζει θολό και το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα φιλικό μάλλον δείχνει πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού. Εξάλλου είναι κάτι σαν κοινό μυστικό ότι στον Απόλλωνα δεν χαλιούνται σε μια πιθανή αποχώρηση που θα σημαίνει και απαλλαγή από ένα πολύ ψηλό συμβόλαιο.

Απ’ την άλλη εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχει μια φημολογία για ενδιαφέρον της Πάφου, ενώ και δημόσια οι άνθρωποι της Παφιακής ομάδα έχουν σημειώσει πως δεν τους αφήνει αδιάφορους η περίπτωση Νσούε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας και ο ίδιος ο Νσούε δεν λέει όχι στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο, υπό συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις. Αρχικά ο ίδιος θέλει ένα αξιώνει ένα πολύ ψηλό συμβόλαιο, και στην Πάφο φαίνεται πως μπορούν να το καλύψουν, ενώ εν συνεχεία θα πρέπει να μείνει ελεύθερος απ’ τον Απόλλωνα και ως εκ τούτου η περίπτωση δανεισμού για την ώρα δεν αποτελεί επιλογή για τον ίδιο.

Ασφαλώς το σίριαλ Νσούε φαίνεται πως έχει δρόμο ακόμη μπροστά του, όμως το σενάριο που τον θέλει στη νέα σεζόν να συνεχίζει στην Πάφο, δεν είναι απομακρυσμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X