ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θεωρώ πως τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο - Η ομάδα μας έκανε τα πάντα»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Οθέλλου

Την παραίτησή του από την προεδρία του Οθέλλου υπέβαλε ο Αντώνης Χειλιμίντρης μετά τα όσα έγιναν στο «Αμμόχωστος» με την αργοπορία του γιατρού που έφερε και την αναβολή του αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Παναγιώτης Κουκούτσικας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλ Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό συμβάν: «Θα θέλαμε να απολογηθούμε για το λάθος αυτό. Πρώτη φορά συνέβη. Το ψάχνουμε για να βρούμε που έγινε το λάθος. Είμαστε απογοητευμένοι και θέλουμε να βρούμε γιατί δεν λειτούργησε σωστά το κάλεσμα προς τον γιατρό. Δεν μπορούμε να φορτώσουμε ευθύνη σε κανένα πέραν από εμάς. Έπρεπε να αντιδράσουμε πιο νωρίς και δεν το πράξαμε. Νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση. Αυτή τη στιγμή μας συζητά αρνητικά όλο το φίλαθλο κοινό του κόσμου και ελπίζουμε πως δεν θα ξανασυμβεί. Κάνουμε την έρευνα μας να δούμε τι πήγε λάθος και μόλις καταλήξουμε θα το δημοσιοποιήσουμε».

Για την παραίτηση του προέδρου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις, με έντονα συναισθήματα μπορεί να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Σίγουρα έχει το μεγαλύτερο ευθύνης σαν πρόεδρος του σωματείου. Δεν θέλει τέτοιου είδους λάθη. Καλέσαμε γενική συνέλευση για να ενημερώσουμε τι έγινε. Δεν νομίζω πως πρέπει να σταθούμε εκεί. Νομίζω η κάθε ομάδα θέλει κατά την περίοδο που το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, να μην έχει διοικητικά προβλήματα».

Για τη θέση της ομάδας: «Δεν νομίζω ότι εύκολα ο Αθλητικός Δικαστής θα παρεκκλίνει από αυτό που προνοούν οι κανονισμοί, όμως θα ήταν άδικο για την πλευρά μας που έκανε τα πάντα. Αυτή είναι η προσωπική μου θέση και εκτίμηση. Πάντοτε οι αγώνες πρέπει να τελειώνουν στα γήπεδα. Αν υπάρξει ανθρώπινο λάθος, δεν σημαίνει πως έγινε σκόπιμα, θα δούμε όμως απόψε στη γενική συνέλευση της ομάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ