ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Χριστοδούλου, Σαββίδης και μετά οι υπόλοιποι

Περιουσίες που προκαλούν «ζαλάδες»

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Από τη στιγμή που «έσκασε» η είδηση ότι ο Τζον Χριστουδούλου ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ομόνοιας, όπως αναμενόταν άλλωστε, εκείνο που απασχολεί περισσότερο την κοινή γνώμη είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την τελευταία έκδοση (Απρίλιος, 2021) του «The World's Billionaires» της «Forbes», η περιουσία του Αγγλοκύπριου επιχειρηματία αγγίζει τα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Φοβερός αριθμός για τα δεδομένα του κυπριακού ποδοσφαίρου… αλλά και όχι μόνο!

Πιο συγκεκριμένα, αν τελικά ολοκληρωθεί το deal μεταξύ του ιδίου και του Σταύρου Παπασταύρου, σύμφωνα με την εν λόγω λίστα, ο 56χρονος άνδρας θα γίνει τόσο ο πλουσιότερος πρόεδρος κυπριακής ομάδας, όσο και οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας!

Ναι καλά διαβάσατε (!), αφού σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικού σωματείου στην Ελλάδα είναι ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέχει 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αναμφίβολα, αν τελικά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του νυν προέδρου των «πρασίνων», με τον ενδιαφέρομενο, καταλήξουν σε «γάμο», θα μιλάμε για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την Ομόνοια, η οποία ουσιαστικά θα έχει τον πλουσιότερο ιδιοκτήτη… τουλάχιστον σε Κύπρο και Ελλάδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μπρρρρρ!!!

Μπρρρρρ!!!

Περιμένουμε οι «πιστοί» την απόφαση ή έστω μια τοποθέτηση από το κονκλάβιο της ΚΟΠ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΕΛ