ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξιούρουππας: «Κομμάτι της ζωής μου η Ομόνοια»

Τι είπε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το αυριανό παιχνίδι

Συνέντευξη σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια παραχώρησε ο Πανίκος Ξιούρουππας.

Τόνισε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας της Λευκωσίας, λέγοντας πως είναι μια πολύ καλή ομάδα στο τακτικό κομμάτι.

Αναλυτικά, τι ανέφερε στον Metropolis 95.5:

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πανίκος Ξιούρουππας.

Μία από τις μεγάλες δόξες του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ειδικά της επικείμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, Ομόνοιας. Ο ίδιος σημείωσε πως η Ομόνοια είναι μία πολύ καλή ομάδα στο τακτικό κομμάτι, ενώ αναμένεται να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι τιμή για εμένα ένας τίτλος όπως αυτός του «Κούδα της Ομόνοιας». Πέρασα 12 χρόνια στην ομάδα και είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Είναι κρίμα για όλους όταν ένα αθλητικό γεγονός διεξάγεται χωρίς φιλάθλους και ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται το χειροκρότημα και τον παλμό. Η Ομόνοια είναι μία ομάδα που παρουσιάζεται πολύ καλή σε τακτικό κομμάτι και παίζει ρόλο η προσέγγιση του προπονητή της. Εχει πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και μπορεί και βγαίνει γρήγορα μπροστά. Αυτό την οδήγησε για πρώτη φορά στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Για να συμπληρώσει: «Τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο όλοι τον ξέρουν, είναι μία ομάδα με καυτή έδρα και παίζει ρόλο που θα αγωνιστεί στην έδρα του παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει την παρουσία του κόσμου του. Είναι υψηλού επιπέδου προπονητής και η τακτική και η φιλοσοφία του φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση