ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξιούρουπας: «Μεγαθήρια λύγισαν στο ΓΣΠ – Κάνεις δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται την Ομόνοια»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για την Δυναμό, το σύστημα του Μπεργκ και για το γήπεδο

Η Ομόνοια μπορεί να μην πήρε καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα με την Δυναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Πανίκος Ξιούρουπας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι πράσινοι μπορούν για την ανατροπή.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον χθεσινό αγώνα: «Την χρονική περίοδο που έγινε το παιχνίδι, δεν φάνηκε να υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο γήπεδο. Κάποιες στιγμές αδράνειας και η κόπωση έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ανατραπεί. Έχει το προβάδισμα η Δυναμό, αλλά έχουμε δει μεγαθήρια να έχουν λυγίζουν στην Λευκωσία και μπροστά στον κόσμο της Ομόνοιας. Οπόταν, θεωρώ ότι μπορούμε για την ανατροπή, διότι η Δυναμό είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι μεγαθήριο»

Για το σύστημα που επιλέγει ο Μπεργκ με Ντούρις και Τσέποβιτς: «Η δική που άποψη Αλήμονο, εάν εμείς που είμαστε μακριά από την ομάδα, να έχουμε άποψη για το πως θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής και ειδικά ο Μπεργκ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Να καθόμαστε στον καναπέ μας και να κρίνουμε τον προπονητή. Αυτό είναι ιεροσυλία. Λέμε για τον Ντούρις, αλλά ήταν ο πρώτος που βρήκε την ευκαιρία και κάνει συγκεκριμένη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Είναι ιεροσυλία πραγματικά»

Για τον Μιξ: «Άφησε θετικές εντυπώσεις. Από την ώρα που έφυγε από το χώρο του κέντρου ο Μιξ, φάνηκε και η θέση του. Από την στιγμή που φύγαμε από το κέντρο ένα παίκτη πιο έμπειρο και καλό ανασταλτικά φάνηκε να είχαμε πρόβλημα. Φαίνεται ότι είναι μία πολύ καλή πάστα ποδοσφαιριστή. Σίγουρα δεν είναι η χρονική στιγμή για να τον κρίνουμε, αλλά φαίνεται καλός παίκτης».

Για την Δυναμό και την δυναμικότητα της: «Έχουμε να κάνουμε μία ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στους ομίλους. Μία ομάδα που έχει 6-7 διεθνείς παίκτες. Μία ομάδα εκατομμυρίων, οπόταν δεν έχουμε να κάνουμε με μία τυχαία ομάδα. Όμως, όπως φάνηκε χθες στο γήπεδο, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η Ομόνοια μπορεί».

Για το γηπεδικό: «Έχω άποψη και θα σου την πω. Απόψε έχουμε συνεδρία οι παλαίμαχοι και ένα από τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι κι αυτό. Όμως, κανείς δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται την Ομόνοια Λευκωσία. Την Ομόνοια της Κύπρου. Η Ομόνοια μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε γήπεδο της Κύπρου και θα έχει τον κόσμο δίπλα της. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά την ενημέρωση που θα τύχουμε σήμερα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι αυτή. Κανείς δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται την Ομόνοια και θα πω κάτι που είπε ο πρώην αρχηγός μας, Κωστάκης Πέτσας. Πίσω από την απόφαση, κρύβεται κάτι όμορφο, που είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός και θα πρέπει να προχωρήσουμε».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση