ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Transfermarkt: Παρέμεινε πρώτος ο Λοΐζου

Τα νέα δεδομένα στη «μάχη»... των Κύπριων

Γιώργος Μηνά

Γνωστές εδώ και μερικές ημέρες έγιναν οι νέες τιμές του «Transfermarkt», αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πέραν λοιπόν απ’ τη λίστα με τους παίκτες οι οποίοι έχουν την πιο υψηλή αξιολόγηση (ΕΔΩ), ή σχετικά με εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο (ΕΔΩ), ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει να δούμε και τους πιο… ακριβούς συμπατριώτες μας, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική ιστοσελίδα.

Όπως παρατηρείται, παρά την αλλαγή τιμών ο Λοΐζος Λοΐζου παρέμεινε στην πρώτη θέση με 1,500,000 ευρώ (σταθερή η τιμή του). Ο Κύπριος διεθνής πραγματοποίησε μια «γεμάτη» σεζόν, καθώς αγωνίστηκε 43 φορές σε Κύπρο και Ευρώπη έχοντας σκοράρει πέντε φορές και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ιωάννης Πίττας που ήταν από τους πιο καθοριστικούς στη φετινή χρονιά του Απόλλωνα. Ο Κύπριος επιθετικός, ο οποίος μοιράστηκε την πρωτιά των σκόρερ με τον Ζαίρο στα 18 γκολ, είδε την τιμή του να ανεβαίνει 200 χιλιάδες ευρώ, φτάνοντας έτσι στο 1,200,000 ευρώ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους Κύπριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και έχουν τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία στο «Transfermarkt» σημειώνεται πως την πρώτη… εξάδα συμπληρώνουν οι Χάμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματά, Νικόλας Παναγιώτου και Ανδρόνικος Κακουλλής.

Η αξία του αρχηγού του Απόλλωνα παρέμεινε στις 800,000 ευρώ, στις 700,000 ευρώ έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωση (είχε κάθοδο 300,000 ευρώ) κι ενώ την ίδια κοστολόγηση έχουν οι δύο εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση