ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του Μάριου η «Ηλιάδα» χωρίς αίσιο τέλος

Μία μεταγραφή που τελικά δεν έγινε ποτέ...

24sports team

info@24sports.com.cy

Τι κι αν οι συζητήσεις μεταξύ Ομόνοιας και Εθνικού Άχνας για τον Μάριο Ηλία ξεκίνησαν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, η συμφωνία έχει εξελιχθεί σε ένα σήριαλ μπόλικων επεισοδίων με το φινάλε στην τελική να μην είναι αυτό που ήθελε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός. Εν τέλει Εθνικός και Ομόνοια δεν τα βρήκαν ποτέ και του Μάριου Ηλιάδα κλείνει χωρίς αίσιο τέλος.

Το χρονικό του σήριαλ

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν η Ομόνοια χτύπησε επίσημα την πόρτα του Εθνικού Άχνας βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις της προσφυγικής ομάδας για το αν υπήρχε περίπτωση να παραχωρήσει τον Μάριο Ηλία ή όχι. Η απάντηση του Εθνικού ήταν θετική. Με το κατάλληλο ποσό όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Βέβαια όντας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με την Ομόνοια να έχει ανάγκη για έναν επιθετικό, η προσφυγική ομάδα παρουσίασε ψηλές απαιτήσεις, σε σχέση πάντοτε με το ποσό θα ήθελε για πει το ναι στις αρχές του καλοκαιριού.

Η Ομόνοια πάντως προχώρησε σε επίσημη πρόταση (δες εδώ), την οποία στον Εθνικό αξιολόγησαν, έκριναν ως μη ικανοποιητική κι έδωσαν πίσω μια αντιπρόταση, στην οποία πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων περιλάμβανε στο deal τον Ζαχαρίου. Οι «πράσινοι» με τη σειρά τους επανήλθαν με ένα ποσό λίγο πιο κάτω από αυτό που ήθελε ο Εθνικός και τον Ζαχαρίου για βρει κλειστή την πόρτα.

Εν συνεχεία για άλλη μια φορά η Ομόνοια επανήλθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών (αν και τρέχει ακόμη το παράθυρο για δανεικούς εντός Κύπρου και άνεργους), με μια δελεαστική πρόταση την οποία αρχικά αποδέχθηκε ο Εθνικός (δες εδώ). Οι συζητήσεις όμως θα ολοκληρώνοντας δυο μέρες αργότερα όταν η κάθε πλευρά θα έβλεπε όλες τις λεπτομέρειες. Όταν τελικά ήρθε η μέρα για να δώσουν τα χέρια, οι δυο πλευρές είχαν διαφωνίες ξανά, με αποτέλεσμα η προσπάθεια να πέσει άλλη μια φορά στο κενό (δες εδώ).

Το σίριαλ όμως είχε κι άλλα επεισόδια… Η Ομόνοια επανήλθε πριν δυο μέρες, με μια τελευταία προσφορά. Ο Εθνικός σε συνεδρία του αποδέχθηκε την προσφορά βάζοντας ένα αστεράκι σε συγκεκριμένους όρους, με το μπαλάκι να πηγαίνει στη διοίκηση Παπασταύρου.

Κίκη εσύ φταις...

Το πρωί της περασμένης Κυριακής (24/09) όλα έδειχναν από τις δύο πλευρές ότι τα πάντα συμφωνήθηκα, καθώς αυτό πήγαζε τόσο από πλευράς Εθνικού αλλά και από την Ομόνοια. Ωστόσο το απόγευμα της ίδιας ημέρας κάτι άλλαξε, με τον Κίκη Φιλίππου να υποστηρίζει ότι ο Παπασταύρου άλλαξε την συμφωνία και η Ομόνοια να υποστηρίζει το αντίθετο. 

Κάπως έτσι φτάσαμε στο απόγευμα της Δευτέρας (25/09) με τη διοίκηση του Εθνικού να ανακοινώνει ότι ο Μάριος Ηλία θα παραμείνει κάτοικος Δασάκι μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου με μοναδικό γνώμονα το καλό του Σωματείου και την εκπλήρωση των στόχων της φετινής χρονιάς. 

Μετά από λίγη ώρα η Ομόνοια με γραπτή δήλωση μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Ανδρέα Δημητρίου έστρεψε όλη την ευθύνη της μη υλοποίησης της μεταγραφής στον Κίκη Φιλίππου, ενώ ο ίδιος μία μέρα πριν στη Cytavision δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γίνει η μεταγραφή. 

Ο Μάριος Ηλία εδώ και μέρες ήταν μία ανάσα από μία μεγάλη μεταγραφή, που εν τέλει δεν έγινε ποτέ και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά για ποιο λόγο τελικά δεν υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη μεταγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση