ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Κάνει... «ρελάνς» για Ηλία

Ανοικτό του Κύπριου φορ στους πράσινους

Διατεθειμένη να επανέλθει για την απόκτηση του Μάριου Ηλία παρουσιάζεται η Ομόνοια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν οι «πράσινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμη την περίπτωση του Κύπριου φορ, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των υπεύθυνων προγραμματισμού.

Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες ο Εθνικός Άχνας απάντησε αρνητικά σε πρόταση που κατέθεσε το «τριφύλλι» για τον διεθνή ποδοσφαιριστή και η οποία ξεπερνούσε τις 100,000 ευρώ. Ο 27χρονος φορ δεσμεύεται με το προσφυγικό σωματείο έως το 2025 και αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά τότε δεν θα ανάψει το «πράσινο» φως για παραχώρηση του πρώτου του σκόρερ.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως με δύο ημέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου… το θέμα γύρω απ’ το όνομα του Μάριου Ηλία θα κλείσει οριστικά, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο. Σε όλα τα πιο πάνω είναι σημαντικό να προσθέσουμε πως πέραν απ' το «τριφύλλι» το ενδεχόμενο να προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα (εντός ή εκτός συνόρων) δεν πρέπει να αποκλείεται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση