ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παράλληλο... σύμπαν Ολυμπιακού και Ομόνοιας

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό, μάλλον θα έχει και συνέχεια με κάποιον τρόπο. Οψόμεθα...

Χάρης Χαρίτωνος

Αλληλένδετο μοιάζει να είναι το ρεπορτάζ της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού Πειραιώς σε Ελλάδα και Κύπρο, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τους Ανδρόνικο Κακουλλή (δες ΕΔΩ) και Λοΐζο Λοΐζου, αλλά και αυτό της ομάδας της Λευκωσίας για τον Ιωάννη Κωστή είναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες, όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας (δες ΕΔΩ).

Το νεότερο που προκύπτει είναι πως η ομάδα του Πειραιά μάλλον θα αποκτήσει και τον Αλμοέζ Αλί από το Κατάρ, για τον οποίο είχε επιδείξει ενδιαφέρον και η Ομόνοια προ μερικών εβδομάδων, όπως είχαμε γράψει επίσης (δες ΕΔΩ).

Και στη μέση, ήταν και το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα, στην ελληνική πρωτεύουσα. Δείγμα πως οι σχέσεις των δύο ομάδων σε διοικητικό επίπεδο είναι σε εξαιρετικό σημείο και βελτιώνονται συνεχώς.

Σε γενικότερο επίπεδο, όμως, φαίνεται πως το μεταγραφικό ρεπορτάζ και για τις δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται κάπως σ΄ ένα παράλληλο σύμπαν, αφού ονόματα γράφονται και εδώ και στα ελληνικά ΜΜΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό, μάλλον θα έχει και συνέχεια με κάποιον τρόπο. Οψόμεθα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X