ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η βόμβα εξ’ Ανατολών που δεν εκπυρσοκρότησε

Υποθετικά μιλώντας… θα μιλάγαμε μόνο για τον Ακιντόλα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Αρχικά να σου αναφέρω ότι αναγνωρίζω και είναι πασιφανές ότι το πρήξιμο στα… συκώτια σου, προέρχεται κυρίως από τα συνεχή και πολλά δημοσιεύματα που αφορούν τον εκλεκτό της τριάδας, Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζη για την κορυφή της επίθεσης.

Είναι αλήθεια ότι πέραν της θείας μου, του παππού σου και του αδελφού του κουμπάρου σου όλοι οι υπόλοιποι έχουν γραφτεί ως υποψήφιοι για να πάνε εκεί στην κορυφή, μπροστά από τους Τιάγκο, Παπουλή και Μποτεάγκ… με το καλό και ο Ακιντόλα.

Το σήριαλ με τον σέντερ φορ, θα μπορούσε πια να είχε ολοκληρωθεί εάν και εφόσον η πιο κάτω ιστορία κατέληγε σε happy end και όχι σε ναυάγιο...

Από τις πολλές περιπτώσεις που γράφτηκαν κάποιες όντως ήταν παπαριές, κάποιες απλά προτάθηκαν και κάποιες εξετάστηκαν και μάλιστα ενδελεχώς από τους υπεύθυνους.

Το σήριαλ με τον σέντερ φορ, θα μπορούσε πια να είχε ολοκληρωθεί εάν και εφόσον η πιο κάτω ιστορία κατέληγε σε happy end και δεν ναυαγούσε.

Μετά βεβαιότητας και χωρίς καμία διάθεση να πουλήσουμε «παραμύθια της Χαλιμάς», λόγω και της καταγωγής του παίκτη αφού προέρχεται από το Κατάρ, ο κύριος Αλμοέζ Αλί αποτέλεσε την πιο σοβαρή περίπτωση που απασχόλησε το τρίο των υπευθύνων.

Ο Μπέργκ μάλλον ένιωσε την πρόκληση να καθιερώσει έναν άσημο στην Ευρώπη παίκτη, ο Λάρκου πιθανόν να μελέτησε τη κίνηση και ως ένα μεγάλο μπίζινες για την Ομόνοια αφού όπου Κατάρ και πετροδόλαρα ενώ ο Σίμος δελεάστηκε από τις αγωνιστικές αρετές που διαθέτει ο μικρός Αλί. 

Και αν η περίπτωση του ολοκληρωνόταν τότε τώρα θα μιλάγαμε για το αν θα μείνει ο Ακιντόλα και όχι ποιος μαζί με τον Ματ θα αποτελούσαν τις επιλογές για το βασικό εννιάρι.

Με καταγωγή από το Σουδάν και βασικό πια στράικερ της εθνικής του Κατάρ που θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Μουντιάλ, ο 23χρονος βρέθηκε κοντά στην Ομόνοια ωστόσο οι τελικές συζητήσεις δεν επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάτοχος του ρεκόρ επίτευξης γκολ σε Πανασιατικό κύπελλο αφού σκόραρε 9 γκολ με την εθνική του Κατάρ που κατέκτησε το Πανασιατικό το 2019, θεωρείται ένα από τα πιο hot ονόματα της αραβικής αγοράς, αφού πέραν του ότι αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος νεαρός παίκτης στο πρωτάθλημα του Κατάρ είναι και αναντικατάστατο στέλεχος της πρωταθλήτριας Αλ- Ντουχαίλ από το 2016 και έπειτα.

Πέραν της αποτελεσματικότητας του ενώπιον του γκολ-ποστ, ο Αλί είναι και ένας παίκτης που μοιράζει ασσίστ κάτι που φυσικά εντόπισαν οι της Ομόνοιας και δελεάστηκαν πολύ περισσότερο από την αφεντιά του.

Το «παραμύθι» τελικώς δεν είχε αίσιο τέλος αφού η εμπλοκή των μάνατζερ σε συνδυασμό με τη θέληση του παίκτη να αγωνιστεί σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης… μέχρι και για τη Β’ ομάδα της Παρί Σεν Ζερμαίν ακούστηκε τ’ όνομα του, οδήγησε την κατάσταση σε ναυάγιο και όλους εμάς να ταλαιπωρούμαστε για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός.

Γιατί οι της Ομόνοιας θέλησαν και δικαίως να κάνουν ένα άνοιγμα σε μια αγορά όχι και τόσο οικεία σε μας και συνάμα να αποκτήσουν το εννιάρι της εθνικής του Κατάρ που καλά να είμαστε, θα τον δούμε τον Νοέμβριο του 2022 να αγωνίζεται στο Μουντιάλ της πατρίδας του.

Αν όντως έκλεινε το ντιλ και ο μικρός Αλί υποθετικά μιλώντας προσαρμοζόταν στην Ομόνοια τότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο θα απασχολούσε τη χώρα του και όχι μόνο… ενώ κακά τα ψέματα όπου Κατάρ και μπίζινες με δολάρια που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Παπασταύρου.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για 23 ετών, επιθετικό κορυφής, βασικό με την εθνική του Κατάρ που άμα λάχει κοντράρει και τον Μέσι… όπως βλέπετε στη φώτο σε παιγνίδι για το Κόπα Αμέρικα μεταξύ των Αράβων και των Αργεντινών το καλοκαίρι του 19’.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X