ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το οκ των Ελλήνων…

Αυτό περιμένει το «τριφύλλι» και ο Κόστελ Παντιλίμον

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο Κοστέλ Παντιλίμον είναι το πρόσωπο που απασχολεί τον κόσμο της Ομόνοιας, με την ομάδα σχεδιασμού να προσπαθεί να διεκπεραιώσει την υπόθεση, έτσι ώστε να κλείσει το θέμα γιατί ήδη ο μήνας έχει 24, το ρόστερ είναι εισέτι αναλλοίωτο και το κενό στον άσο, υπαρκτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια, ων  έτοιμος να έλθει στο νησί μας  Αυτό που μένει το ok των… Ελλήνων. Ακριβώς περί αυτού πρόκειται, αφού οι διοικούντες την Αγγλική ομάδα είναι Έλληνες.  Ιδιοκτησιακού καθεστώτος Βαγγέλη Μαρινάκη ένεκα. 

Οι μετεγγραφές- αναφερόμαστε σε μετεγγραφές γιατί είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης ακραίου- δεν είναι το μόνο θέμα που υπάρχει.

Ο φίλαθλος κόσμος της Ομόνοιας, και όχι μόνο, περιμένει τις τοποθετήσεις του προέδρου τησ εταιρείας  Σταύρου Παπασταύρου την ερχόμενη Δευτέρα.

Το πλέον όμως σημαντικό όλων είναι το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Ανόρθωση. Είναι το παιχνίδι που ο κόσμος περιμένει πως και πως
Με τη νίκη στο στόχαστρο παρατάσσεται η Ομόνοια για να πάρει το πρώτους τρεις βαθμούς μέσα στο 2020, αλλά κυρίως για να συνεχίσει αλώβητη την  πορεία διεκδίκησης του τίτλου.

Με το τέλος του 2019 η Ομόνοια ήταν πρώτη και με δυο αρνητικά αποτελέσματα μέσα στο 2020 έγινε πισωγύρισμα. Τώρα επιβάλλεται η επαναπροώθηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X