ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το άλλο show του Τζόρντι

Η εξήγηση για την κούραση που νιώθουν οι παίκτες

Όταν ρίχνεις γκολάρα από 65μέτρα που γράφει ιστορία στο Europa League, προφανώς και τα φώτα θα πάνε εκεί όμως ο Τζόρντι Γκόμεθ κάνει πολλά παραπάνω στο γήπεδο στους αγώνες του ψηλού επιπέδου που παίζει φέτος.

Ο Τζόρντι είναι ο 2ος , πίσω μόνο από Μποτεάκ, σε πόντους παίκτης της Ομόνοιας, με βάση το σύστημα αξιολόγησης του Europa, με τα στατιστικά του να είναι αρκετά εντυπωσιακά. Μαζεύει πάνω του παιχνίδι με 77 πάσες στα δυο ματς και ποσοστό ευστοχίας στο 83%. Είναι ο παίκτης που ορίζει το ρυθμό, δίνει κατεύθυνση στις επιθέσεις και από τους ελάχιστους που μπορεί με καθαρό μυαλό να κρατήσει μπάλα και να βγάλει πάσες για να ελευθερώσει το παιχνίδι. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι άλλο:

Ένας παίκτης που δε φημίζεται για τα προτερήματά του στην άμυνα, κατέγραψε έξι ανακτήσεις μπάλας στον αγώνα με την PSV και 10 στα δυο πρώτα ματς! Μιλάμε για παίκτη 35 Μαίων που μέσα στα λεπτά που έπαιξε έξι φορές έκλεψε κατοχή για την ομάδα του απέναντι στην Αιντχόφεν.

Αντιλαμβάνεστε όμως, πως αυτά όλα έχουν συνέπειες. Δε γίνεται να περιμένεις πως θα τα κάνει Πέμπτη-Κυριακή ειδικά από τη στιγμή που πέρασε και τι πέρασε που τον άφησε εκτός προπονήσεων για ένα διάστημα. Είναι όμως το παιδί που φαίνεται η απουσία του άμα δεν είναι στο γήπεδο περισσότερο από όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση