ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι παιχνίδι παίζεται για Ακιντόλα

Η εξήγηση για τις πληροφορίες που συγκρούονται

Είναι από τα σήριαλ που τραβάνε τόσο πολύ αυτό του Νταβίντ Ακιντόλα, που καταλήγει να χάνει το σασπένς του και δεν περιμένεις πια με τόση ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έκαναν τις κινήσεις τους αλλά δεν ξεκολλά το πράγμα.

Επί τούτου υπάρχει εξήγηση και σχετίζεται με το τρίτο μέρος της υπόθεσης που είναι η Μίτζιλαντ. Οι πρωταθλητές Δανίας δε βιάζονται να διευθετήσουν αυτό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα πώλησης παίκτη και τον κάλεσαν κανονικά στην προετοιμασία τους. Πιστεύουν πως μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου αν θέλουν αγοραστή θα βρουν και δεν έχουν πρόθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έπαιξαν και το χαρτί του «εξετάζουμε» κι άλλες λύσεις όμως οι Δανοί είναι δύσκολοι πωλητές.

Όπως μαθαίνουμε, η Ομόνοια έκανε την κίνησή της που θεωρείται υπέρβαση για να τον κρατήσει, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει σκοπό να ανέβει άλλο εκτός και αν τελικά προκύψει κάποια πώληση που όπως επισήμως λέγεται δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα.

Τα δεδομένα θέλουν τον Ακιντόλα να βάζει το σορτσάκι της Μίτζιλαντ και να κάνει προπόνηση μαζί της. Μέχρι πότε; Άγνωστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση