ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 9:«Έπεσαν οι μάσκες»

Καλούν τον κόσμο σε αφύπνιση και εναντιώνονται σε ΑΚΕΛ - ΕΔΟΝ

24sports team

info@24sports.com.cy

Τοποθέτηση από την Θύρα 9 για Άντρο Κυπριανού, ΑΚΕΛ και κάρτα φιλάθλου. Το οργανωμένο σύνολο της Θύρας 9 καλεί τον κόσμο να ξυπνήσει.

Αναλυτικά:

« Ρε καλώς τον Άντρο Κυπριανού, έτσι σιγά σιγά να πέφτουν οι μάσκες.

Την ίδια ώρα που στήνουν μικροπολιτικές κόντρες για το ποδόσφαιρο μήπως και συσπειρώσουν τον κόσμο τους ταυτόχρονα σαν ένα πλήρως συστημικό κόμμα όπως έχουν καταντήσει προσφέρουν υπηρεσία στο βαθύ κράτος της δεξιάς.

Αφού πέρσι οδήγησαν με συνθήματα δήθεν οπαδικής αφοσίωσης τον κόσμο να βγάλει κάρτα οπαδού , φέτος έβγαλαν εντελώς τις μάσκες δηλώνοντας μας ότι είναι καλή η Κάρτα Οπαδού με μερικές μικροαλλαγές.

Ταυτόχρονα η ΕΔΟΝ κάνει εκδηλώσεις με σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου την ίδια ώρα που οι βουλευτές του ΑΚΕΛ αλλά και στελέχη της ΕΔΟΝ κάθε εβδομάδα βρίσκονται στο γήπεδο ενώ τρέχουν με οργανωτική δουλειά να στήσουν οργανωμένους του Παπασταύρου.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για το ποιοι είναι, εδώ ξεπούλησαν την ομάδα του Λαού σε μια νύκτα με τις πιο νόθες διαδικασίες σιγά μην κολλούσαν για την κάρτα οπαδού. Δεν υπάρχουν αξίες και αρχές πλέον για αυτούς τους αδίστακτους υπάρχουν μόνο αλλαγές απόψεων ανάλογα με το τι βολεύει τους οπορτουνιστές της ηγεσίας.

Μοναδική μας ελπίδα εκείνος ο κόσμος που βλέπει ακόμα που δεν έχει τυφλωθεί τελείως, εκείνος ο κόσμος που πρέπει να αφήσει τους συναισθηματισμούς στη άκρη και να δει κατάματα την αλήθεια.

Ξύπνα επιτέλους ΞΥΠΝΑ. Σε ταΐζουν επιτυχίες και εσύ δέχεσαι τα πάντα αδιαμαρτύρητα, σου ταΐζουν δήθεν αντίσταση στο κατεστημένο και ταυτόχρονα του προσφέρουν υπηρεσία. Ξύπνα και φτύσε τους στα μούτρα θυμήσου ποιος είσαι, ποιοι είμασταν πριν να ιδιωτικοποιήσουν την ομάδα μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X