ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταυτοποίησαν πέντε Ομονοιάτες

Που πανυγήρισαν την πρόκριση της ομάδας τους

Ταυτοποιήθηκαν πρόσωπα που πανηγύριζαν στην Λεμεσό. Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές φαίνεται να έχουν ταυτοποιήσει 5 άτομα από τον πανηγυρισμούς των φιλάθλων της Ομόνοιας.

Θυμίζουμε ότι μετά την ιστορική πρόκριση της Ομόνοιας επί του Ερυθρού Αστέρα, οι οπαδοί «ξεχύθηκαν» στους δρόμους για να πανηγυρίσουν, τόσο σε Λευκωσία, όσο και Λεμεσό. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκαν τα διατάγματα που αφορούν τον κορωνοϊό.

Γι’ αυτό συστάθηκαν δύο ανακριτικές ομάδες σε Λευκωσία και Λεμεσό, όπου έγιναν οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις οπαδών, ώστε να διερευνηθούν οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα που τυχόν να διαπράχθηκαν.

Αυτό που θα εξετάσει η Αστυνομία, αφορά την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και την παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σημειώνεται ότι, στα σημεία όπου οι οπαδοί της Ομόνοιας «έστησαν» πάρτι, βρίσκονταν μέλη της Αστυνομίας, ωστόσο ήταν αδύνατον να ελέγξουν το πλήθος.

Η Αστυνομία εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους χώρους όπου συγκεντρώθηκαν οι οπαδοί της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X